Biloxi Blues  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Biloxi Blues  de Neil Simon - un spectacol de la care nu va veti indura sa parasiti sala… Biloxi Blues este o reusita. Este o comedie sensibila, un story adevarat, emotionant, interpretat ireprosabil de Tudor Chirila, Paul Ipate, Bogdan Cotlet, Dan Radulescu, Radu Iacoban, Ioana Barbu, Mirela Oprisor, Andrei Serban, Mircea Postelnicu, in regia Iarinei Demian.
Sase tineri care pleaca in armata, cu un vagon de tren dezafectat, hotarati sa infrunte viata si moartea —1943   Neil Simon ne confirma inca odata ca teatrul este viata, este un miracol, care pe noi artistii ne uimeste, ne subjuga, ne face sa mutam muntii din loc, sa ne iubim dusmanii si sa traim o tinerete vesnica.
“Dincolo de orice, spectacolul Biloxi Blues este povestea sincera, de o melancolie temperata, dar reala, specifica unei rememorari, a unei inocente pierdute” (Razvan Nita)
“Personajele lui Neil Simon, chiar cele principale, nu sunt exclusiv bune sau rele, ele au slabiciuni, ezitari, nelinisti, fac greseli, sunt ca noi toti, fiinte umane.” (Jack Lemmon)
“Daca pe Broadway se va inalta vreodata un monument in cinstea sfantului patron al rasului, acesta nu l-ar putea infatisa decat pe Neil Simon” (Time)