BILOXI BLUES  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Biloxi Blues, unul dintre succesele rasunatoare de pe Broadway, vine pe 9 noiembrie, incepand cu ora 19:30 la Palatul National al Copiilor. Piesa lui Neil Simon, regizata de Iarina Demian, cu Tudor Chirila in distributie, s-a bucurat de o primire entuziasta in intreaga tara. Mii de oameni au ras, au trait si s-au maturizat odata cu personajele din Biloxi Blues in cadrul celui mai amplu turneu national de teatru al anului 2007. De-a lungul celor 4 ani care au urmat piesa a fost jucata constant cu casa inchisa.


Din distributia spectacolului fac parte Tudor Chirila, Paul Ipate, Bogdan Cotlet, Constantin Dita, Radu Iacoban, Andrei Serban, Dan Radulescu, Ioana Barbu si Mirela Oprisor.


Sergent Toomey “Din momentul in care iti compromiti gandurile esti un candidat la mediocritate.”


Biloxi Blues este cea de-a doua piesă din trilogia autobiografică a lui Neil Simon, supranumită “Eugene’s Trilogy”, după numele personajului Eugene M. Jerome. Autorul, recunoscut drept regele comediei pe Broadway, isi urmareste eroul care se inroleaza in armata. Naivul adolescent este nevoit sa se confrunte cu probleme dificile si cu propriile sale reactii in fata constrangerilor si a prejudecatilor.


Asadar, pe 9 noiembrie, iubitorii de teatru  vor asista la o lectie de onoare, de datorie, de disciplina.


O poveste memorabila despre razboi si iubire tratata cu umorul savuros si incisiv caracteristic lui Neil Simon.