BLACK TAPE FOR A BLUE GIRL  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Grupul american nu se lauda cu foarte multe concerte pe teritoriul Europei, el preferand sa se focuseze doar pe continentul lui. In acest an, celebrul festival WGT celebreaza 20 de ani de existenta si a decis sa invite trupe care au scris si inca scriu istorie, din toate genurile Goth/Gothic de pretutindeni. Desigur ca BLACK TAPE FOR A BLUE GIRL nu avea cum sa nu participe, astfel ca americanii vor poposi, dupa o lunga pauza, pe batranul nostru continent, la inceputul lunii iunie, in Leipzig. Dupa o escala si la Praga, legendara trupa se va opri pentru cateva zile la Bucuresti, unde va sustine si un show rarisim, pentru fanii vechi si noi ai trupei, dar si pentru toti cei ce vor sa stea de vorba cu liderul Sam Rosenthal, cel care, in decursul istoriei, a lansat si promovat trupe ca: LYCIA, STEVE ROACH, UNTO ASHES, ANDROID LUST sau VOLTAIRE. Mai mult, Projekt Records va lansa la inceputul lunii urmatoare si superbul debut al trupei franceze EVERY SILVER LINING HAS A CLOUD, un Melancholic Romantic Post-Rock de toata frumusetea. Dupa concertul de la Bucuresti trupa se va intoarce in America.Prietenii DonisArt stiu ca Sam Rosenthal a strabatut lumea in 2009 pentru a onora invitatia de a fi prezent la prima editie DARK BOMBASTIC EVENING. A fost o seara minunata pentru toti participantii dar si o mare bucurie pentru artistii prezenti de a sta de vorba, fata in fata, cu cel care, pe nisa promovata, a scris istorie cu labelul Projekt. Este, daca vreti, replica americana la Trisol Records, Sam punand bazele labelului inca din 1983!Ultimul album realizat sub numele BLACK TAPE FOR A BLUE GIRL se numeste "10 Neurotics", un material ce insista pe dimensiunea Rock & Dark Cabaret, insa si cu accente pe elementele Ambient sau Ethereal, un promo scurt fiind realizat cu ajutorul unei incitante actrite:
http://www.youtube.com/watch?v=lKhF6CrYfI4&feature=artist
Videoclipul oficial al piesei "The Pleasure in the Pain" contureaza perfect abordarea muzicala a ultimului album, foarte bine primit de presa de specialitate."Dorinta mea a fost ca acest album sa arunce o privire plina de maturitate asupra sexualitatii, obsesiilor si fetisurilor (si nu sa caute senzationalul)’’, scrie Sam Rosenthal, fondatorul grupului, clapar si chitarist. Noul line-up live ii include si pe Athan Maroulis (fostul vocal al cunoscutei trupei electro Spahn Ranch), precum si pe Valerie Gentile la chitara si voce (ex. The Cruxshadows).
In seara de 14 iunie (peste exact 2 luni), in minimalista si cocheta sala de concerte KULTURHAUS, Strada Sf.Vineri Nr. 4, Bucuresti, incepand cu ora 21.00, BLACK TAPE FOR A BLUE GIRL va sustine, in premiera pentru Romania, un concert care va contine piese de pe albumele cele mai reprezentative ale trupei.Accesul in locatie va fi permis incepand cu ora 20.00, timpul de asteptare pana la urcarea artistilor pe scena urmand a fi suplinit prin rularea video a concertului unicat ROME, din data de 13 decembrie, 2008, din cadrul Serii Speciale Martial PostFolk de la Brasov.Pretul biletului este de 30 lei si poate fi achizionat din: Magazinele Germanos, Vodafone, Orange, librariile Carturesti, Humanitas & www.eventim.ro dar si de la intrarea in locatie, in seara evenimentului.