bohemian-2023 - Bilete

BOHEMIAN SYMPHONY  - Bilete

Data evenimentului 2023 07 mar Ma 20:00

BOHEMIAN SYMPHONY - ORCHESTRAL QUEEN TRIBUTE

Sala Palatului, Bucuresti
Modificare in program

Detalii eveniment

Dragi clienti,

Concertul Bohemian Symphony Orchestral Queen Tribute, care trebuia să aibă loc pe data de 9 septembrie 2022, a fost AMÂNAT din cauza infecției cu Coronavirus a doi dintre artiști și a fost reprogramat pentru data de 7 martie 2023. Locul rămâne același: Sala Palatului.

 

Biletele achiziționate pentru acest concert rămân valabile. Organizatorul le pune la dispoziția spectatorilor care și-au achiziționat bilete pentru reprezentația de la București mai multe opțiuni în ceea ce privește biletele. Astfel, fanii pot:

  • păstra biletele pentru concertul de anul viitor
  • opta pentru restituirea banilor - pentru acest pas, oamenii sunt rugați să se adreseze în scris, printr-un e-mail la adresa contact@eventim.ro
  • solicita preschimbarea biletelor în vouchere de acces la oricare dintre concertele organizate de MTime Entertainment SRL în București. 

Opțiunea în ceea ce privește biletele poate fi transmisă până pe 20 septembrie 2022. După această dată, solicitările formulate de fani nu vor mai putea fi onorate.

Organizatorii anunță și o surpriză pentru fanii care își vor păstra biletele pentru pentru concertul din primăvara anului viitor. În timpul show-ului va fi organizată o tombolă care va avea 20 de câștigători. Fanii extrași vor avea ocazia să participe alături de artiști la cocktailul care va avea loc după încheierea show-ului.

__________________________________

După succesul copleșitor obținut în cele mai prestigioase Teatre și Arene italiene, spectacolul “BOHEMIAN SYMPHONY ORCHESTRAL QUEEN TRIBUTE” ajunge în România pentru a susține două concerte:

Cluj Napoca 9 Martie 20223

– Casa de Cultura a Studentilor, începând cu ora 20:00

Bucuresti 7 Martie 2023

- la Sala Palatului, începând cu ora 20:00 -

- biletele sunt disponibile la: Eventim.ro – salapalatului.to și casa de bilete “Sala Palatului”

Bazată în întregime pe muzica Queen, Bohemian Symphony este un tribut adus muzicii Symphonic Rock.

Patru cântăreți, o trupă rock și o orchestră simfonică între muzică și efecte vizuale spectaculoase într-o atmosferă vibrantă.

O experiență muzicală și vizuală care surprinde simțurile publicului într-un mod inovator.

Cu scopul de a aduce un omagiu talentului extraordinar al lui Freddie Mercury și al însoțitorilor săi, publicul este însoțit să retrăiască moștenirea imensă a repertoriului Queen, cu aranjamente orchestrale care respectă esența sa, îi sporesc puterea.

Patru cântăreți, o trupă rock, o orchestră simfonică care va reconstitui trei decenii de capodopere ale muzicii rock.

O companie incredibilă de artiști va aduce un omagiu capodoperelor de către grupul condus de inimitabil Freddie Mercury, a cântat într-o operă rock pentru voci și orchestră.

Scris de Giacomo Vitullo, regizat de Maestrul Luca Bagagli, Bohemian Symphony este o călătorie doar pentru "nemuritori" și "băieți săraci care nu au nevoie să fie înțelese".

O secțiune orchestrală, Bohemian Symphony Orchestral Queen tribute, constând din coarne, alamă, corzi și percuții care însoțesc vocile puternice ale Alessandrei Ferrari, Roberta Orrù, Andrea Casali și Damiano Borgi susținut de energia trupei rock Enrico Scopa, Andrea Palmeri, Giacomo Vitullo, Lorenzo Milone.

Două ore de spectacol pur în care muzica simfonică, proiecțiile și spectacolele live camera vor încadra melodiile de neuitat, ar fi Show Must Go On, Barcelona, Sub presiune, Cineva de dragoste și Bohemian Rhapsody, care se va entuziasma publicul într-un vârtej de adrenalină emoțională pură pentru a consacra strălucirea și nemuritorul Queen.

NOI CREDEM ÎN VIITOR!!

Ve asteptam!!

Organizator: MTIME ENTERTAINMENT SRL