bohemian-casa-de-cultura-1 - Bilete

BOHEMIAN SYMPHONY  - Bilete

Detalii eveniment

Concertul Bohemian Symphony Opera Tribute Queen, de la Cluj-Napoca, care trebuia să aibă loc pe 7 septembrie și a fost amânat din cauza infecției cu Coronavirus a doi dintre artiști, in urma deciziei luate de catre productie a fost reprogramat pentru data de 9 martie 2023. Locul rămâne același: Casa de Cultură a Studenților.


Biletele achiziționate pentru acest concert rămân valabile. Organizatorul le pune la dispoziție spectatorilor care și-au achiziționat bilete pentru reprezentația de la Cluj-Napoca mai multe opțiuni în privința acestora. Astfel, fanii pot:

- păstra biletele pentru concertul de anul viitor

- opta pentru restituirea banilor - pentru acest pas, oamenii sunt rugați să se adreseze în scris, printr-un e-mail la adresa contact@eventim.ro

- solicita preschimbarea biletelor în vouchere de acces la oricare dintre concertele organizate de Mira Show în următoarea perioadă.

Opțiunea în ceea ce privește biletele poate fi formulată până pe 15 septembrie 2022. După această dată, solicitările formulate de fani nu vor mai putea fi onorate.

Organizatorii anunță și o surpriză pentru fanii care își vor păstra biletele pentru pentru concertul din primăvara anului viitor. În timpul show-ului va fi organizată o tombolă care va avea 30 de câștigători.Toți vor avea ocazia de a-i cunoaște personal pe artiști, la cocktailul care va avea loc după încheierea spectacolului.

După succesul copleșitor obținut în cele mai prestigioase Teatre și Arene italiene, spectacolul “BOHEMIAN SYMPHONY OPERA TRIBUTE QUEEN” ajunge în România pentru a susține două concerte CLUJ NAPOCA si BUCURESTI:

Cluj Napoca 09 Martie 2023

– Casa de Cultua a Studentilor Cluj Napoca , începând cu ora 20:00

– biletele sunt disponible pe: eventim.ro

Bazată în întregime pe muzica Queen, Bohemian Opera este un tribut adus muziciiSymphonic Rock.

Patru cântăreți, o trupă rock și o orchestră simfonică între muzică și efecte vizuale spectaculoase într-o atmosferă vibrantă.

O experiență muzicală și vizuală care surprinde simțurile publicului într-un mod inovator.

Cu scopul de a aduce un omagiu talentului extraordinar al lui Freddie Mercury și al însoțitorilor săi, publicul este însoțit să retrăiască moștenirea imensă a repertoriului Queen, cu aranjamente orchestrale care respectă esența sa, îi sporesc puterea.

Patru cântăreți, o trupă rock, o orchestră simfonică care va reconstitui trei decenii de capodopere ale muzicii rock.

O companie incredibilă de artiști va aduce un omagiu capodoperelor de către grupul condus de inimitabil Freddie Mercury, a cântat într-o operă rock pentru voci și orchestră.

Două ore de spectacol pur în care muzica simfonică, proiecțiile și spectacolele live camera vor încadra melodiile de neuitat, ar fi Show Must Go On, Barcelona, Sub presiune, Cineva de dragoste și Bohemian Rhapsody, care se va entuziasma publicul într-un vârtej de adrenalină emoțională pură pentru a consacra strălucirea și nemuritorul Queen.

“BOHEMIAN SYMPHONY OPERA TRIBUTE QUEEN”

Va asteptam!!


Multumim Partenerilor care contribuie la realizarea acestui concert: MatrimonialeMira, Piata de la A la Z


Organizator/Promoter pentru Cluj-Napoca: MiraShow

Informatii: 0757643978