Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Sâmbătă, 8 decembrie 2012, de la ora 20:00, renumita cântăreaţă Bonnie Tyler va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti, la aproape 20 de ani de la ultimul său spectacol în ţara noastră.

Pentru artista britanică de origine galeză, cunoscută pe plan mondial datorită hiturilor sale din anii ’70 – ’80 (“It’s a Heartache”, “Total Eclipse of the Heart”, “Holding Out for a Hero”), muzica a reprezentat o piatră de temelie încă din copilărie.

Adolescenta Gaynor Hopkins Sullivan – acesta fiind numele său real – nota versurile cântecelor pe care tatăl său le înregistra pe magnetofon, apoi le cânta pe cele care îi plăceau cel mai mult. La 19 ani a câştigat locul doi la un concurs pentru talente muzicale, iar prima sa trupă alături de care a cântat l-a avut în componenţă pe Bobby Wayne. Peste cinci ani a fost descoperită de Roger Bell, vânătorul de talente de la Chappell Music, care a convins casa de discuri RCA Records să îi acorde o şansă artistei.


În 1976 cântăreaţa galeză a fost supusă unei operaţii de înlăturare a câtorva noduli de pe corzile vocale, în urma căreia a căpătat o răguşeală în voce. Ceea ce se aştepta a fi un ghinion nesperat s-a demonstrat a fi un succes incredibil: piesa “It’s a Heartache” a depăşit cu siguranţă bariera sunetului, a ocupat poziţii de top în foarte multe ţări europene şi a ajuns pe locul 3 în Billboard Hot 100. De asemenea, “Total Eclipse of the Heart” este un alt succes muzical, intrând în manualele de muzică drept singura artistă galeză care a ajuns pe locul 1 atât în Marea Britanie cât şi în Statele Unite.

Sponsori / Parteneri