BRD Nastase Tiriac Trophy 2016 - Bilete

BRD Nastase Tiriac Trophy 2016 - Bilete ©

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

BRD Năstase Ţiriac Trophy 2016

16-24 Aprilie 2016, Arenele BNR - Bucureşti


Ediţia cu numărul 21 a celui mai mare turneu ATP din Sud-Estul Europei reuneşte la start nume mari din circuitul profesionist: Fernando Verdasco, Ivo Karlovic, Marcos Baghdatis, Guillermo Garcia-Lopez, Guido Pella sau  Lukas Rosol.

 

Turneul BRD Năstase Țiriac Trophy va marca încă un eveniment notabil: românii Horia Tecău și Florin Mergea, doi dintre cei mai buni jucători de dublu din lume, vor face echipă, în premieră pentru circuitul ATP, pe  tabloul concursului de la București. Echipa Tecău - Mergea va reprezenta România și la Jocurile Olimpice de la Rio.

 

La Arenele BNR trăiești bucuria fiecărui game, set & match, iei parte la meciuri demonstrative şi evenimente speciale, alături de prieteni şi familie.

 

În pauzele dintre meciuri te poţi relaxa în aer liber în parcul cu platani. „Tennis Village” te așteaptă cu spaţii de distracţie, cafenele și snack bars, tennis corners, întâlniri cu jucătorii, sesiuni de autografe și evenimente speciale.

 

Intrarea este liberă pentru publicul larg în perioada 16-17 aprilie, iar copiii cu vârstă preşcolară, elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de acces liber şi între 18-21 aprilie, in limita a 400 de intrari pe zi  si doar la partidele disputate pe terenurile secundare.

 

Mai multe detalii pe: 

http://brd-nastase-tiriac-trophy.ro

Sponsori / Parteneri