Brevet international de scafandru  - Bilete

brevet - Bilete ©

Date disponibile

Detalii eveniment

Brevet international de scafandru si scafandru experimentat 


Mergi deseori in Grecia sau in Tenerife si vrei sa te scufunzi fara sa mai ai instructori pe cap? Ai nevoie de o certificare de scafandru si brevetul de scafandru NAUI este solutia pe care ti-o oferim si care iti ofera acces la lumea subacvatica din toata lumea, pe cont propriu, ca un scafandru experimentat. Poti alege intre doua tipuri de certificare de scafandru: NAUI si PADI. 


NAUI a fost fondată de Albert Tillman și Neal Hess în anul 1959. În august 1960, primul curs de brevetare pentru instructori NAUI a avut loc la Shamrock Hotel Hilton din Houston, cu 72 de candidați


Un an mai târziu, în octombrie 1961, NAUI este înregistrată în statul California ca o organizatie non-profit de educație. Printre membrii de onoare ai NAUI s-au situat Jacques-Yves Cousteau, Albert R. Behnke pionier în medicina scufundării, Buster Crabbe fost campion olimpic de înot și actor de cinema, actorul Lloyd Bridges, care prin personajul “Mike Nelson” din serialul de televiziune “Sea Hunt”, difuzat în S.U.A. între 1958 și 1961 a contribuit la popularizarea scufundării sportive.


NAUI a menținut în permanență o poziție de frunte printre organizațiile și asociațiile similare, fiind prima care introduce în anul 1992 utilizarea amestecurilor respiratorii sintetice Nitrox pentru scufundări cu caracter sportiv și prin menținerea unui program de brevetare în continuă inovare și un înalt standard de securitate a scufundării.După standardizarea tabelelor de decompresie U.S. Navy pentru scufundarea sportivă în anul 1980, NAUI elaborează propriile tabele de decompresie derivate din acestea, având factor sporit de securitate.În prezent NAUI se bucură de multă popularitate în S.U.A., numeroase personalități din S.U.A. posedă brevet de scafandri NAUI cum ar fi Kevin Costner, Lou Gossett Jr., Cameron Diaz, Tiger Woods etc. Principalele universități, colegii și alte instituții din S. U.A. care au incluse programe de scufundare, își îndrumă elevii și studenții să obțină brevetul de scafandru sau de instructor de la NAUI, de asemenea personalul din cadrul US Navy, SEAL, Forțe Speciale, și astronauții de la NASA pentru obținerea brevetelor civile de scufundare.


Partenerul nostru, care ne ajuta sa iti oferim certificarea de scafandru NAUI, este Nemo Diving Center, care are un personal calificat, care te va invata toate tips&tricks-urile necesare pentru a te scufunda singur. Tot in centru se organizeaza si experiente de scufundari, pentru cei care doresc doar sa vada lumea subacvatica.


Nemo Diving se gaseste intr-un spatiu privat din Eforie Nord, in apropierea hotelului Belona (vezi Localizare).


Detalii experiență:  • Curs complet de Scafandru Experimentat

  • Brevet NAUI de Scafandru Experimentat

  • Filmare HD a experientei

  • Locatie: Eforie Nord

  • Experienta pentru o persoană

  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

  • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut:  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoana.

  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).

  • Efectuarea scufundarii depinde de conditiile atmosferice din ziua programarii, care pot duce la amanarea experientei.