Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Individual, au colaborat la discuri cu vanzari de peste 500 milioane de unitati, ca si colectiv, au format super aclamatul grup de Jazz, Funk & Soul, BROTHER STRUT. “Va fi mult de asteptat sa ascultam ceva mai bun de atat, nu vedeam ce ar putea fi peste”, spunea revista Blues and Soul, acordand un incredibil 10 din 10 albumului de debut, “First Strut Is The Deepest”, al carui turneu de promovare va poposi pe 31 Octombrie si la Bucuresti, pentru un concert electrizant la Sala Radio.

Producătorul și saxofonistul Stevie Jones a format trupa in anul 2012, ca o fronda adusa generației “X - Factor” de Celebrități fabricate cu orice preț. Desi au inregistrat pentru nume legendare de la Van Morrison, Stevie Wonder, Elton John și Madonna la Sting, George Michael, Amy Winehouse și Tina Turner, pentru a numi doar câteva, BROTHER STRUT sunt departe de a fi doar o trupa de studio.

Într-adevăr, scena ramane “casa” spirituala a grupului. Showmeni si muzicieni nepereche, BROTHER STRUT se mândresc cu capacitatea lor de a oferi spectacole Live de neegalat. Compusă din unii dintre cei mai valorosi și funky muzicieni din lume, trupa ii va reuni pe scena Salii Radio din Bucuresti pe Sam Tanner (claviaturi/vocal), Stevie Jones (saxofon & claviaturi), Steve Pearce (bass), Frankie Tontoh ( tobe ) si Otha Smith (chitară electrică).

După cum notează saxofonist si producatorul Stevie Jones, BROTHER STRUT se concentrează pe crearea de spectacole Live excepționale, devotamentul lor neabătut de la acest etos fiind catalizatorul din spatele succesului trupei.

Pastrandu-si libertatea de exprimare intacta, BROTHER STRUT sunt “conditionati” doar de catre inspiratia si influentele lor: funk, blues, muzica Soul americana din anii ’60 si ’70, precum si de uluitoare show-uri Live!

Evenimentul “First Strut Is The Deepest” face parte din seria de concerte Jazz Syndicate Live Sessions, unde anul acesta vor mai concerta:

JOHN ABERCROMBIE Quintet – 15 Octombrie, Sala Radio
Legends of Jazz: A CHARLIE PARKER & DIZZIE GILESPIE Tribute with Ryan Carniaux (USA) & Plume (USA) - 15 Noiembrie, Sala Radio
MARC CARY: Rhodes Ahean vol. 2 – 22 Noiembrie, Sala Radio
VICTOR TOTH Trio – 04 Octombrie, Muzeul Etnografic al Transilvaniei/CLUJ

Program

Concertul are loc pe data de 31 Octombrie, orele 20:00 la Sala Radio.
Accesul în sală se face începând cu orele 19:30.

Sponsori / Parteneri