BRYAN FERRY  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Concertul BRYAN FERRY programat pentru data de 1 mai la Sala Palatului din Bucuresti se amana pentru data de 18 septembrie.

Detaliile privind noua locatie a concertului BRYAN FERRY de la Bucuresti din 18 septembrie vor fi comunicate in cursul saptamanii viitoare.

Artistul a fot supus unor teste medicale amanuntite in ultimele doua saptamani; in urma rezultatelor medicul personal al artistului i-a recomandat o pauza de minimum o luna intre cele doua turnee internationale, cel cu Roxy Music pe care tocmai l-a incheiat in martie in Noua Zeelanda si cel solo din Europa care ar fi trebuit sa inceapa pe 19 aprilie. Asadar primele sapte concerte programate intial pentru luna aprilie si cel de la Bucuresti de pe data de 1 mai au fost reprogramate.

Biletele achizitionate pentru concertul din 1 mai raman valabile si pentru concertul din 18 septembrie.
In cazul in care cei care si-au cumparat bilet nu pot sau nu doresc sa participle la eveniment la noua data, isi pot recupera banii pe bilete de la punctele de vanzare de la care au fost achizitionate.
Pentru biletele achizitionate online, cei care doresc returnarea acestora sunt rugati sa trimita detaliile comenzilor pe adresa contact@eventim.ro.

Suma reprezentand pretul biletului va fi rambursata integral in baza biletului pe care cumparatorul il va prezenta ca fiind intact si valid. Biletele pot fi returnate in perioada 15 aprilie – 14 mai 2011.

Concertul BRYAN FERRY din 18 septembrie 2011 este produs de One Event.