BURNING TABLE in CONCERT  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

BURNING TABLE in CONCERTBOGY NAGY 


ZSOLT SZABO 


VICTOR MICLĂUȘ


M SAȘI VUȘCAN 


LEVI MOLNAR


 


S-ar putea să fi auzit aceste nume în trupe ca Survolaj, Jais, Baraka, Blazzaj, Crossroads. 


Au cântat in festivaluri și în deschiderea unor trupe cu nume celebre, cum ar fi; Ian Gillan Band, Uriah Heep, Santana, Lance Lopez, Larry Coryell, Bruce Jack, Laurie Anderson, Harris Corey, si multe altele...


BURNING TABLE a început activitatea în Noiembrie 2011, debutul lor fiind un mare succes, trupa devenind una dintre cele mai notabile noi apariții ale anului cu difuzari radio la nivel național(Radio Guerilla, Kisss FM, Rock FM) și altele. Trupa propune un sound nou și proaspăt cu o varietate de influențe de la grunge, rock alternativ, psihedelic, post rock până la electronica si experimental. Evoluția trupei a implicat mai multe perioade de căutare a unei formule complete, rezultatul fiind invitarea a unui nou membru, producătorul româno-canadian M Sași Vușcan (chitara, synts, programare). Sunetul rezultat din colaborarea celor cinci muzicieni este energetic cu o bogată încărcătură emoțională și o texturare sonoră incitantă.


Burning Table a concertat până acum în România, Ungaria , Serbia, Austria urmând sa plece în turneul European 2015/2016. 


Intenția trupei este de a cânta și de a promova în perioada următoare  albumul ce urmează să fie lansat. Primele trei piese pot fi downloadate gratuit de pe pagina de internet www.burningtable.ro.


BT urmează sa susțină o serie de concerte în Romania, Ungaria și Austria unde va fi audiată și de


promotori din țările respective, trupa fiind în discuții avansate cu un promotor important din Viena.


Mai multe puteți afla de pe pagina lor de web: www.burningtable.ro.Eveniment organizat de Asociația Culturală NABU în parteneriat cu Teatrul Național Timișoara și sprijinul Consiliului Județean Timiș.