Cadou de cuplu – Full day entry  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Cadou de cuplu – Full day entry la relaxare Candle Oil Massage (EA)&Toning Massage (EL)


Nu este o noutate faptul că stresul acumulat este extrem de dăunător organismului. Experimentăm pe propria piele efectele sale sau vedem cum cei din jur se luptă pentru a-l combate. Cert este că la un moment dat, toți cădem victima stresului, ritmului alert si alimentației necorespunzatoare. Important este să știm să acționăm prompt, înainte ca lucrurile să se agraveze și să fie prea târziu pentru a lua măsuri. Echipa noastra vine în întâmpinarea ta cu o idee de cadou de cuplu, pentru că ne place să vedem o atmosfera echilibrata în doi, unde ambele persoane au un ritm de viață sănătos și pun accent pe relaxare.
 
Colaborarea noastră cu Pescariu Sports & Spa este extrem de satisfăcătoare, pentru că se bazeaza în primul rând pe metode de relaxare menite să ajute clienții să se simtă mai tineri, mai energici, mai sănătoși și mai plini de viață. În plus, echipa se simte extrem de mândră atunci când clienții săi sunt mulțumiți și repetă experiențele propuse.

Ideea noastră de cadou de cuplu este simplă, dar și complexă în același timp. “Simplă” pentru că pune accent pe relaxare și oricine ne pașeste pragul știe ca va avea parte de schimbările pe care și le dorește. “Complexă” pentru că folosește tehnici variate și extrem de eficiente în combaterea stresului.Pentru EA propunem două variante de mesaj: candle oil și aroma stone, ambele îmbinând mai multe simțuri. Mirosul relaxant al lumânărilor parfumate și textura fină a pietrelor de masaj, fac din această experiență una deosebită și extrem de bine primită de către un corp ce tânjește după relaxare. Dacă dorește o singură experiență, sigur masajul anti-celulitic este ceea ce îi trebuie.Pentru EL venim cu o idee foarte bună, ce combină un masaj de tonifiere cu unul deep tissue. Se acordă o deosebita atenție mușchilor și zonelor dureroase, astfel încat el să simtă că efectiv plutește după terminarea sesiunii. Dacă vrea în schimb o singură experiență, propunem full body pentru 50 de minute, unde tot corpul va avea parte de un tratament de răsfaț.

Credem că te-am convins clar de avantajele acestei experiențe și nu mai este nevoie să îți enumerăm efectele pozitive. Cert este că trebuie să te consideri cea mai importantă persoană din viața ta și să te pui mereu pe primul plan, mai ales atunci când vezi că primești semnale de “S.O.S” din partea corpului tău.


 


Detaliile experienței:  • Locație: București

  • Experiența este valabila pentru două persoane

  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

  • Valabilitate voucher: 12 luni


 


Important de știut:  • Voucherul este valabil 12 luni, de la data achiziției, pentru două persoane

  • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)