Cadou pentru EA  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Cadou pentru EA – relaxare si masaj EA-Lymphatic Drenaj


O viață sănătoasă implică ceva efort, însă rezultatele sunt întotdeauna pe măsură. Un somn bun, o alimentație sănătoasă și sportul ajută corpul să facă față stresului și să combată energiile negative. Foarte multe persoane încearcă numeroase variante de a scăpa de stres și nu reușesc. Venim cu o minunata idee, adresată persoanei iubite: cadoul pentru EA, un răsfăț de relaxare timp de o zi, la un renumit centru spa din București.
 
Colaborarea noastră cu Pescariu Sports & Spa este extrem de satisfăcătoare, pentru că se bazează în primul rând pe metode de relaxare menite să ajute clienții să se simtă mai tineri, mai energici, mai sănătoși și mai plini de viață. În plus, echipa se simte extrem de mândră atunci când clienții săi sunt mulțumiți și repetă experiențele propuse.

Experiența noastră cadou pentru EA este foarte variata și cuprinde numeroase tehnici care să ofere starea de bine pe care orice persoană o caută. Preferatul femeilor este masajul anti-celulitic, nu pentru că este soft sau ușor de suportat, ci pentru efectele miraculoase pe care acestea le are. O alimentație nesănătoasă își pune amprenta asupra corpului și favorizeaza apariția celulitei. Cu acest masaj, oricine poate scăpa de imperfecțiuni, dacă are voința și se ține de program. Nu ascundem faptul că doare puțin, dar rezultatele, spunem noi, merită. Dacă totuși există părți ale corpului care dor, masajul back and neck este indicat în atenuarea durerilor de spate sau gât care apar din cauza unei pozitii greșite la birou.
 
Pentru o experiență completă, care să stimuleze toate simțurile, masajul Aroma Stone sau Candle Oil sunt cele mai indicate în combaterea stresului. Masajul relaxează musculatura iar parfumul lumânărilor relaxează sufletul, inducând acea stare de bine după care toți tânjim. Mai există variante precum Evasion Aromatique sau masaj limfatic însă aici depinde de clientă și de necesitățile sale în acel moment. Însă sigur, oferim o gamă variata de masaje potrivite oricui. 


Detaliile experienței:  • Locație: Bucuresti

  • Experiența valabilă pentru o persoană

  • Primești un voucher electronic cu optiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou

  • Valabilitate voucher: 12 luni


 


Important de știut:  • Voucherul este valabil 12 luni, de la data achiziției, pentru o persoană

  • Experiența este valabilă în limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans)