Cadou pentru viitoare mame  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Cadou pentru viitoare mame - Sesiune foto cu burtica 


Sarcina este una dintre cele mai frumoase perioade din viata unei femei. Corpul trece prin diferite transformari care o fac sa straluceasca de fericire, dar si de nerabdare in asteptarea copilului mult dorit. Sunt tone de pregatiri de facut, dar din cand in cand, este recomandat ca viitoarea mama sa se gandeasca si la ea, la un lucru ce sa ii aduca bucurie si putina relaxare. Ca idee de cadou pentru viitoare mame, garantam ca o sesiune foto este tot ceea ce isi doreste si, la final, o sa se bucure enorm de rezultatul deosebit.


Adina Foto Studio stie exact ce are de facut pentru a ajuta mamicile sa se simta in largul lor, confortabile cu studio-ul foto si cu recuzita oferita. Ea doar trebuie sa isi aduca veselia, buna dispozitie si farmecul de mamica, lasand profesionistii sa isi faca treaba in mediul lor.Sesiunea nu dureaza mult, doar 1 ora, pentru ca fotografa noastra este extrem de priceputa si da viata unor momente frumoase intr-un timp record. Rezultatul? 100 de poze in format electronic, prelucrate la cele mai inalte standarde, cu cadre pe care toata lumea le va admira.


Scopul acestor poze este sa demonstreze mamicii cat de frumoasa este in continuare si sa ii arate pentru a mia oara norocul pe care il are pentru faptul ca asteapta un copil, ce ii va aduce numai bucurii pe viitor.Celebritatile de la Hollywood practica aceste sesiuni foto de mult timp si consideram ca este timpul sa ne familiarizam si noi cu acest concept deosebit. Recomandam sa aduci zambetul pe buzele unei viitoare mamici printr-o sedinta foto unica, special menita sa faca femeia sa se simta frumoasa, chiar si cu cateva kilograme in plus.


Detaliile experientei  • Sesiune foto in studio de aproximativ 1 ora

  • 100 de poze in format electronic, prelucrate

  • Localizare: Bucuresti

  • Experienta pentru o persoana

  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

  • Valabilitate voucher: 12 luni