Cadou special  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Cadou special - Un ziar / revista originale din ziua nasterii tale sau din orice zi pe care o consideri importanta


Daca vrei sa impresionezi cu un cadou special persoana ce iti e draga, iti punem la dispozitie un cadou inedit: un ziar/revista din ziua nasterii tale sau din orice zi pe care tu o pretuiesti (aniversarea casatoriei, prima zi in care v-ati cunoscut, ziua nasterii celor dragi, etc).


Ai posibilitatea sa alegi publicatia, ziua si anul acesteia. Daca nu avem ce cauti, iti vom propune o publicatie similara din aceeasi data/luna (unele publicatii au o aparitie lunara).


Cu siguranta este unul din cele mai originale cadouri ce poate fi oferit, iar persoana ce il primeste va agata pe perete o amintire de neuitat.


Ziarele capteaza momente simbolice pe care timpul le-a traversat,devenind astfel comori prin care descoperim urmele lasate de trecerea acestuia.


Sa ajungi sa cunosti stirile sportive sau cele istorice din data in care te-ai nascut, iti poate emotiona sufletul,pentru ca ajungi sa cunosti prima parte din istoria vietii tale.


 


Detaliile experientei:  • Ziarele sunt originale si sunt disponibile din anul 1866 pana in 2015, in limita disponibilitatii avute de partener. In cazul in care nu este disponibila o publicatie din ziua solicitata, va fi oferita o publicatie din luna respectiva.

  • Pretul experientei include transportul

  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou  

  • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut:  • Voucherul este valabil 12 luni pentru o publicatie achizitionata

  • Unele publicatii au avut o aparitie lunara