Cadouri de Craciun  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Cadouri de Craciun: o seara de colinde cu un cor de renume


Esti genul de persoana care incepand cu luna decembrie asculti numai colinde? Te relaxeaza si iti dau o stare de bine? Atunci trebuie sa iti iei prietenii si sa mergeti la o sesiune artistica de colinde, cantata de Corul Radio. Adauga pe lista de cadouri de Craciun aceasta experienta pentru toti prietenii tau iubitori de frumos, de muzica buna si de atmosfera unei sarbatori deosebite.


Craciunul inseamna caldura, lumina, liniste, familie si este o sarbatoare care merita cinstita si petrecuta asa cum trebuie, cu pace in suflet. Toate cele mentionate sunt recreate de colind, de versurile frumoase si de sentimentele pe care le trezesc in fiecare persoana care le asculta. Corul Academic Radio a fost fondat în 1940 sub conducerea dirijorului si compozitorului Ioan Croitoru, fiind o formatie de elita, urmarita de un numar impresionant de spectatori. De-a lungul timpului, a parcurs drumul maturitatii artistice, asimiland noi partituri si cumuland un numar mare de lucrari precum: oratorii, cantate, madrigale, poeme, balade si miniaturi.


Iti propunem sa te cufunzi in atmosfera Craciunului si sa te bucuri de toate lucrurile pe care aceasta le ofera. Colindele sunt reprezentative pentru aceasta perioada si insufla o stare de bine, de liniste, pe care toata lumea merita sa o simta. Hai cu noi in aceasta experienta si timp de 15 minute, impreuna cu prietenii ori familia, o sa asistati la un regal de lucrari special selectate pentru voi. Voi doar trebuie sa va pregatiti tinutele alese si de restul ne ocupam noi impreuna cu Corul Radio.


Detaliile experientei  • 20 minute de muzica internationala si romaneasca

  • Cor format din 7 membri ai Corului Radio, coordonati de un dirijor cu experienta

  • Tinute alese si multa voie buna

  • Locatie: Bucuresti, la sediul companiei tale sau chiar acasa

  • Audienta nu este limitata ca numar de persoane

  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

  • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut:  • Voucherul este valabil pentru 1 locatie, indiferent de numarul de participanti.

  • Experienta este valabila in limita disponibilitatii (o rezervare este necesara in avans).