Cadouri pentru ea  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Cadouri pentru ea – masaj de relaxare, ceai si dulciuri cu cea mai buna prietena


Vrei sa ii arati prietenei tale cat de mult o iubesti si cat de mult conteaza prezenta ei in viata ta? Atunci trebuie sa ii faci cadou o experienta frumoasa, pe care sa o traiti impreuna. Daca pana acum lista de cadouri pentru ea cuprindea mai multe lucruri materiale, propunem sa ii oferi cateva ore de rasfat. Ce zici de un masaj de relaxare urmat de cateva ore de taclale intr-un local de poveste?


Pentru amandoua credem ca este un prilej deosebit de a petrece mai mult timp impreuna.Incepem cu masajul, unde prietenii de la Centrul Shakti va ajuta sa va relaxati si sa descoperiti beneficiile unui masaj bine facut, de catre profesionisti care cunosc problemele cu care un corp obosit se confrunta, avand toate armele pentru a le combate.Voi doar trebuie sa va lasati pe mana lor si incet incet, energia o sa revina la cotele normale. Dupa o ora zdravana de relaxare, este timpul sa petreceti cateva ore vorbind despre ce doriti voi, in compania unui ceai cald.


Ceainaria Bohemia este cadrul ideal pentru aceasta initiativa. De la hobby-uri, filme, seriale, familie, la ultimele noutati, timpul sta in loc pentru voi si va ajuta sa va simtiti excelent. Conversatiile placute si animate sunt insotite de o varietate de snaks-uri sanatoase si bufet finger food (mix de tarte sau mix de bruschete), ce merg perfect cu un ceai delicios.


Ca sa fim sinceri, suntem mari iubitori de ceaiuri si aproape orice aroma o savuram cu drag. Tineti minte ca aici nu vorbim despre orice ceainarie, ci de un loc care detine peste 70 de sortimente de ceaiuri, deci aveti de unde alege!! Fie ca savurezi arome traditionale, fie iti plac unele mai sofisticate, Bohemia are intotdeauna varianta potrivita. Un ceai delicios, o gustare sanatoasa, conversatii amuzante dar si relaxante, toate acestea va fac ziua mai frumoasa.


Detaliile experientei  • Masaj de relaxare intr-un centru profesionist (60 min)

  • 2 ceaiuri (400ml) și un desert la alegere, pentru fiecare persoana, intr-o ceainarie de referinta

  • Locatie: Centrul Shakti, Bohemia Tea House

  • Experienta pentru 2 persoane

  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

  • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut:  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 2 persoane.

  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).

  • Bohemia Tea House este ceainaria cu o atmosfera de poveste, cu relaxare, liniste si intimitate, unde timpul sta in loc si iti permite sa uiti de tine si de el.

  • Ceainaria ofera o sortimentatie de peste 70 de ceaiuri diferite.