Cadouri smart  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Cadouri smart – Curs de alimentatie sanatoasa acasa la tine


Cunoastem foarte bine efecte negative ale stresului asupra modului de viata. Ritmul alert si stilul haotic de la locul de munca influenteaza foarte mult alimentatia noastra si de aceea tindem sa mancam putin, pe fuga sau, mai grav, deloc. De aceea venim cu o propunere foarte interesanta, o experienta ce poate fi trecuta usor pe lista de cadouri smart, pentru ca orice schimbare pe care o facem in bine este intotdeauna inteligenta, menita sa ne ajute si de ce nu, sa ne schimbe viata.


Dr. Gabriela Profir, medic specialist medicina interna si membru al Societatii Europene de Nutritie Terapeutica, are 6 ani experienta in nutritie si stie exact ce program sa recomande astfel incat rezultatele sa fie vizibile in cel mai scurt timp. Fiecare persoana este unica in felul ei si de aceea si programul prezentat se va mula pe preferinte, organism, stil de viata si alti factori care o sa fie analizati in amanunt. Trebuie doar sa fii perseverent, sa ai rabdare si timp de 2 ore sa asculti cu mare atentie ce ti se spune, pentru ca un stil de viata sanatos porneste in primul rand de la alimentatie.


Tot ce ai de facut este sa ciulesti urechile, sa urmezi temeinic sfaturile date si sa ai vointa sa schimbi ceva. Dupa ce acesti pasi au fost facuti, rezultatele vin de la sine, pentru ca ritmul sanatos devine un stil de viata pe care nu il poti uita. Ca un tip and trick, incearca sa introduci sportul in rutina zilnica, ce va ajuta programul de nutritie sa dea mai repede rezultate. Garantam schimbari majore si benefice.


Detaliile experientei  • Discutie de doua ore impreuna cu Dr. Gabriela Profir, medic specialist medicina interna, membru al Societatii Europene de Nutritie Terapeutica, cu 6 ani experienta in nutritie

  • Discutia include: recomandare si interpretare analize, recomandare si interpretare jurnal alimentar (o saptamana), recomandare si interpretare regim alimentar si suplimente in functie de scopul propus ( slabit,ingrasat sau mentinere)

  • Sesiune de o ora impreuna cu toata familia pentru a invata sa integreze obiceiuri de alimentatie sanatoasa.

  • Locatie: Bucuresti

  • Experienta pentru 1 persoana

  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

  • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut:  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 1 persoana.

  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).