Cantec pentru Tisha  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Miniartshow by Ioana Ginghină prezintă un spectacol inedit, în premieră absolută, "Cântec pentru Tisha", un text original, antrenant plin de cântece și jocuri interactive.


"Cântec pentru Tisha" este un spectacol emoționant dedicat atât copiilor peste 4 ani cât și părinților. Musicalul, prin interacțiune și jocuri noi, reușește să aducă în prim plan relația dintre copii și părinți, importanța și nevoia de a petrece cât mai mult timp cu copilul tău.


Micuţii vor dansa și vor cânta alături de Tisha, eroina principală a musicalului. Tisha va crea o lume veselă și plină de optimism împreună cu Ursul haios, păpușile Raza de Soare și Gratziline, coșarul vesel, care prind viaţă și încep să cânte, să creeze jocuri hazlii și interactive. Printre cântecele unice, special create pentru acest spectacol, spectatorii vor recunoaște și vor fredona și cântece celebre ale copilăriei.


Ingredientele pentru un succes real sunt un scenariu inedit al unei povești reale, muzica originală antrenantă a compozitorului Eduard Petru Jighirgiu, interpretarea plină de farmec a unor actori experimentați și, surpriza spectacolului, apariția video a cuplului Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol.


Textul și versurile: Andreea Gaica


Compoziție muzicală originală: Eduard Petru Jighirgiu


Costume și decor: Flavia Varga


Regie și coregrafie: Felicia Dalu


Cu: Ioana Ginghină, Andreea Gaica, Emilian Mârnea, Ilona Brezoianu, Elena Dumitrescu, Andra Mirescu, Răzvan Rotaru, Rareș Florin Stoica


 


Distribuție:


Tisha: Elena Dumitrescu/Andra Mirescu


Gratziline: Ioana Ginghină/Andreea Gaica


Rază de Culoare: Ilona Brezoianu


Coșarul: Emilian Mârnea/Răzvan Rotaru


Ursul: Rareș Florin Stoica/Răzvan Rotaru


 


Producător: MiniArtShow by Ioana Ginghină


Durată: 60 min