Cantec pentru Tisha  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Vezi trailer: https://youtu.be/wY7BG3ZAwJw


 


“Cântec pentru Tisha” înseamnă performanță actoricească, un senariu unic inedit, muzică originală, adaptată genului de muzică de calitate pentru cei mici. Este un spectacol dedicat atât pentru copii peste 4 ani cât și pentru părinții care, prin interacțiune și jocuri noi, reușește să aducă în prim plan strânsa relație dintre copii și părinți, importanța și nevoia de a petrece cât mai mult timp cu copilul tău.


În fiecare zi, la anumite ore, Tisha se întâlnește pe Skype cu părinții. În restul timpului, cei care îi sunt alături sunt jucăriile: un urs haios, păpuşile Rază de soare și Gratziline și coșarul vesel. Aceste jucării îi propun Tishei o serie de jocuri hazlii, interactive, pline de semnificații și învățăminte, la care participă activ și spectatorii.


 


Pentru a completa cât mai bine piesa și a crește implicarea emoțională, au fost create special melodii potrivite poveștii interpretate, astfel că veți fi surprinși de o muzică nouă, modernă și adecvată noii generații, precum este și povestea Tishei.


Muzica live, dansuri si interactivitate, toate in spectacolul musical "Cantec pentru Tisha"


 


 


Tisha: Elena Dumitrescu/Andra Mirescu


Gratziline: Ioana Ginghină/Andreea Gaica


Rază de Culoare: Ilona Brezoianu


Coșarul: Emilian Mârnea/Răzvan Rotaru


Urs: Rareș Stoica/Răzvan Rotaru


Regizor: Felicia Dalu


Compozitor: Eduard Petru Jighirgiu


Textul și versurile: Andreea Gaica


Costume și decor: Flavia Varga


Producător: MiniArtShow by Ioana Ginghină