Caricatura de grup 5 persoane  - Bilete

caricatura1 - Bilete ©

Date disponibile

Detalii eveniment

Caricatura de grup pentru un moment funny, de neuitat 5 persoane


Ne face deosebita placere sa iti facem propuneri indraznete, atipice sau extrem de amuzante. De ce sa iti recomandam un portret ca la carte, serios, in alb si negru cand putem sa venim cu alt gen de idei? In acest sens, trebuie neaparat sa incerci caricatura de grup, unde incap de la 2 pana la 6 persoane. Stiu ca suna mult mai amuzant, de aceea te invitam sa ne accepti provocarea si sa iti chemi cei mai de gasca prieteni sa incerce aceasta experienta alaturi de tine.


Ca orice caricatura de grup, trebuie sa fie insotita de o idee funny. Nu vrem doar sa veniti, sa stati la poza si gata. Nu! Daca aveti seriale preferate sau doriti sa deveniti anumite personaje din filme celebre, acum este momentul sa va exprimati si sa lasati artistul nostru sa isi faca treaba asa cum considera el mai bine. Caricatura prin definitie este ceva haios, vesel, si de aceea ne dorim ca experienta voastra aici sa fie la fel. Puteti sa radeti, sa va amuzati, sa fiti asa cum va doriti voi, pentru ca fiecare expresie sau trasatura de a voastra o sa fie exagerata si redata in cel mai colorat mod posibil.


Atitudinea conteaza foarte mult atunci cand asteptati ca artistul sa va deseneze. El o sa isi dea imediat seama ce fel de persoana sunteti si o sa scoata in evidenta, intr-un mod exagerat, atat trasaturile de caracter, cat si cele fizice. Aveti ochii mari? Sau fruntea mai lata? Sau buzele mai mari? Eh, o sa vedeti ce idei apar, dar tineti minte, nu trebuie sa va suparati, deoarece acesta este rolul caricaturii. Trebuie doar sa va amuzati si sa pastrati aceasta caricatura de grup ca pe o amintire frumoasa.


Detalii experiență:  • Caricatură color,  A3  executată de un caricaturist cu experienta

  • Localizare: București

  • Voucher electronic personalizat ce conține mesajul tau special

  • Valabilitate Voucher 12 luni


Important de știut:  • Voucherul este valabil 12 luni.

  • O confirmare legata de disponibilitate este necesara.