Carpathian garden - FEST FDR2014  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Vineri, 16.05, ora 17


Studio „Uțu Strugari”


 


Godot Café-Teatru București prezinta


CARPATHIAN GARDEN de Radu Iacoban / secțiunea FDR


 


Durata spectacolului 1h20


spectacol nerecomandat sub 15 ani


 


 


Distribuția


TUDOR AARON ISTODOR


RADU IACOBAN


 


Scenografia IRINA MOSCU


 


Regia artistica RADU IACOBAN


O comedie taioasa realizata de doi actori – Tudor Aaron Istodor și Radu Iacoban -  CARPATHIAN GARDEN insumeaza 80 de minute de format TV transpuse scenic, un „act comic social” susținut de personaje contemporane delicioase. Prezentatori de știri, parcagii, preoți, staruri de filme XXX, moguli de presa, politicieni, se succed in fața spectatorului, provocandu-i umorul și inteligența. CARPATHIAN GARDEN: comedie pura, ironie și mult, mult farmec.

                                                                           FEST-FDR2014Festivalul European al Spectacolului Timisoara – Festival al Dramaturgiei Romanești
, organizat de catre Teatrul Național, cu sprijinul Ministerului Culturii, este un eveniment de anvergura, cu rezonanța marcanta atat in țara, cat și in plan internațional. De altfel, vizibilitatea europeana a evenimentului este facilitata și de cooptarea FEST-FDR in European Festivals Association.
 
In primavara anului 2014 va avea loc o ediție bienala ce va pastra structura existenta deja, o structura cu dubla deschidere: naționala și internaționala.
 
Astfel, in cele 9 zile de festival va fi prezentata selecția spectacolelor pe texte romanești (fie clasice, fie contemporane) care au avut premiera in perioada martie 2012 – ianuarie 2014, intr-un context european, alaturi de spectacole de referința internaționala, deja galonate la festivaluri de gen din Europa sau din lume.
 
De asemenea, urmarim ca și in continuare sa coboram teatrul in cetate astfel ca, prin spectacole și evenimente de strada, sa-l facem parte din viața obișnuita a trecatorului intamplator.
 
Avand convingerea ca teatrul este o arta vie, cu permanenta nevoie de dialog intre forme, mentalitați, școli, abordari, vom include in programul festivalului, ca in fiecare an, și alte evenimente conexe: spectacole lectura, workshop-uri, conferințe, intalniri cu artiști și teoreticieni care au ceva de spus in teatrul contemporan
 
Caci, ne dorim ca, dincolo de o concentrare estetic și ideatic valorica, data de spectacolele selecționate, sa deschidem prin Festivalul European al Spectacolului Timisoara – Festival al Dramaturgiei Romanești poarta catre ințelegerea acestei arte, atat de speciale, din interiorul ei.
 
Va așteptam, așadar, la FEST-FDR2014 by TNTm!
Cu prietenie,
 
Echipa Teatrului National