Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Reprezentația face parte din programul celei de-a 15-a ediții a Festivalului Comediei Românești festCO. Misiunea festCO este promovarea dramaturgiei şi a producţiei de comedie românească, aducând împreună teatre din ţară şi din străinătate, instituții de stat şi companii independente. 

REGIA SI SCENARIUL

Michal Svironi

SCENOGRAFIA

Andreea Săndulescu

ASISTENȚI SCENOGRAFIE

Ana-Maria Calița, Elena Dumitrescu, Alina Grecu, Clara Pop

GRAFICA AFIȘ ȘI CAIET-PROGRAM

Daniel Păun

CU

Claudia Revnic

Ana-Maria Calița

Elena Dumitrescu

Smaranda Găbudeanu / Cristina Țane

Cristina Purici 

Tatiana Șelaru

Cătălin Frăsinescu

DURATA

1h

 


În oaza noastră de linişte îşi are locul un singur cartier – Cartierul poveştilor. Produs de Teatrul Ion Creangă cu sprijinul Ambasadei Statului Israel la București, spectacolul propune o formă specială de teatru, care îmbină contraste: înăuntru – în afară, mare – mic, text și improvizație. Povești, mituri și situații familiare (abordate altfel) sunt reaşezate într-un spațiu de joc miniatural: 5 căsuțe fantastice, ale căror musafiri devin spectatori și actori. Pus „în scenă” de Michal Svironi (Israel) şi proiectat ca în basme de Andreea Săndulescu, scenograf, „Cartierul poveştilor” propune o experienţă unică, într-un spațiu al bucuriei și al mirării.

 

Spectacolul este o formă specială de teatru interactiv în aer liber. Este o întâlnire în care actorul și spectatorul devin prieteni, pentru că iau parte împreună la palpitante întâmplări din lumea circului, trăiesc aventuri spectaculoase în Casa Cărții, descoperă universul în Casa lui Dumnezeu, află câte ceva despre miracolul venirii pe lume în Casa Maternității și învață să fie cu adevărat curajoși.

 

Cele cinci căsuțe din „Cartierul poveștilor”, fiecare cu povestea ei, sunt bucuroase de oaspeți.