bernhard - Bilete ©

Castiga printr-o pozitionare puternica

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Te invitam la o experienta unica cu autorul austriac de bestseller-uri Bernhard Moestl


Special leadership skills – Castiga printr-o pozitionare puternica


 


Seminarul are loc in limba romana.


 


Cine este Bernhard Moestl


 


Cu 11 carti traduse in 13 limbi, cu o experienta de 30 de ani in public speaking, marketing si leadership, Bernhard Moestl este unul dintre speakerii de succes ai zilelor nostre.


 


Nascut in Austria, fascinatia sa pentru cultura asiatica i-a condus pasii spre indepartata India si mai apoi China, unde a petrecut 15 ani, iar alaturi de legendarii calugari Shaolin a studiat intens filosofia Zen si Shaolin Kung Fu.


 


Inspirat de filosofia acestora, precum si de principiile artelor martiale, in anul 2008, Bernhard Moestl, publica primul sau bestseller international, »Shaolin – Castiga fara lupta«, in care dezvaluie pentru prima data principiile vechi de milenii ale succesului si cum se poate obtine acesta fara a lupta, adaptandu-le la cerintele vietii cotidiene si stilului de viata occidental.


In urmatorii ani, continua sa scrie alte 10 carti de succes, focusandu-se pe teme precum luarea deciziilor, schimbare si controlul emotiilor, dezvoltand in acelasi timp principiul de Mind power control.


De 10 ani, Bernhard Moestl, s-a stabilit in Romania, adaptandu-se usor culturii romanesti pe care, de altfel, o iubeste.


 


 


Despre ce este vorba


 


Castiga printr-o pozitionare puternica, face parte din seria seminariilor Special leadership skills, si se adreseaza in principal persoanelor care isi doresc sa castige cu usurinta in afaceri folosind tehnicile cele mai puternice de pozitionare.


 


De ce este importanta pozitionarea? Pentru ca, mai ales in perioadele de criza, multi oameni isi limiteaza deciziile la optiuni care se refera direct la solutia problemei lor. Insa, doar acelora care au deja un loc in mintea potentialului client li se ofera o sansa.


 


Ce inveti in acest seminar:


 


- Privesti propria companie din perspectiva clientului


- Intelegi cum functioneaza deciziile de cumparare


- Inveti arta pozitionarii puternice


- Devii mai independent de motoarele de cautare si de social media


- Primesti informatii si feedback de la ceilalti participanti


- Dezvolti solutii concrete pentru provocarile tale personale


 


De ce sa particip?


 


Trezirea creativitatii, solutii concrete, rezultate.


Sunt doar cateva cuvinte care ar putea descrie beneficiile obtinute in urma participarii la acest seminar. Ceea ce diferentiaza este implicarea directa si permanenta in discutii si dezbateri a participantilor, elaborarea solutiilor prin implicarea  directa a tuturor celor prezenti. Asadar, fiecare participant va fi tratat ca un personaj principal, care, la finalul acestui seminar va pleca acasa cu idei si abordari noi, solutii concrete pentru provocarile sale si avand certitudinea ca este pe drumul bun spre succes.


 


Informații suplimentare: www.bernhardmoestl.ro