7 minuni 960 - Bilete

Cele 7 minuni ale Lumii

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Cele 7 minuni ale Lumii

Lector

Anita Sterea

Data

27 octombrie 2020

Ora

19:00

Număr ateliere

1

Tip

Teoretic

Cost

60 de lei

Evenimentul va avea loc online.

Cum? Cu o ora înainte de începerea cursului, toți cei înscriși vor primi din partea echipei EVENTIM un link, cu ajutorul căruia se vor putea conecta la eveniment și instrucțiunile de conectare. In prealabil descarcă aplicatia Zoom (pe telefon sau pe computer).

Cu siguranţă ai auzit de cele Şapte Minuni ale Lumii Antice. Dar ştiai că acest top realizat în secolul al II-lea î. Hr. era de fapt un ghid turistic pentru cetăţenii vechii Elade?

Din acele minuni ale Antichităţii, astăzi doar Piramida din Giza mai poate fi inclusă într-un ghid turistic. Despre celelalte şase discutăm doar la trecut.

Acum 15 ani a apărut un alt top al celor Şapte minuni, de data aceasta ale Lumii Moderne. În acestă listă nouă întâlnim costrucţii mai vechi şi mai noi, printre care Marele Zid Chinezesc, Coloseumul sau Statuia lui Iisus din Rio de Janeiro.

Te invităm la o incursiune prin lumea veche şi nouă deopotrivă, la care vom povesti despre cele 7 minuni ale lumii antice şi moderne. Istorie, arhitectura şi artă, toate se îmbină frumos şi te îndeamnă să redescoperi comorile antichităţii cu ajutorul unor monumente celebre.

De la Farul din Alexandria, la Statuia lui Zeus sau Colosul din Rodos, descoperi fascinante civilizaţii pe care arheologii continuă să le cerceteze. Explorezi apoi monumente ce pot fi încă admirate, precum Taj Mahal sau oraşul Patras, adevărate bijuterii arhitecturale pe care le poţi include pe lista de locuri pe care le vei vizita în vacanţele viitoare.

Fundația Calea Victoriei este singurul loc din București în care te poți dezvolta cu ajutorul artei și culturii printr-o diversitate mare de cursuri și evenimente culturale si interactive. De peste 13 ani inspirăm prin arte și cultură și susținem tinerii talentați. Am reușit să ducem o muncă de pionierat în felul în care se organizează evenimentele culturale și, în timp, am devenit o academie în cadrul căreia peste 100 de cercetători, artiști și traineri s-au format ca lectori.

Ne mândrim cu peste 50 000 de cursanți care au participat la proiectele noastre și cu peste 3000 de tineri care au beneficiat de burse (participare gratuită la cursurile preferate). Mulțumim tuturor celor care ne-au fost alături în toți acești ani: Cercul Militar Național, Grand Hotel Continental, Universitatea Națională de Muzică din București, Banca Națională a României, Teatrul Odeon și Muzeul Cotroceni.