Celelalte Cuvinte - Trup si suflet  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii evenimentConcertul acustic „Celelalte Cuvinte – Trup si suflet” se amana pentru toamna


 


 


 


Trupa Celelalte Cuvinte si organizatorii concertului acustic „Trup şi suflet”, programat in data de 30 mai la Sala Palatului din Bucuresti, anunta cu regret necesitatea amanarii evenimentului pentru data de 8 octombrie.


Basistul Marcel Breazu se afla in situatia de a nu putea canta din cauza unei tendinite severe la mana stanga, care s-a agravat in ultima perioada, date fiind repetitiile intense pentru evenimentul de la Sala Palatului.


 


Recomandarea medicului este de repaos total timp de minimum o luna, timp in care Marcel Breazu va urma un tratament medicamentos. Daca nu sunt respectate indicatiile medicale, basistul trupei Celelalte Cuvinte este supus riscului de a nu mai putea canta.
 


Pentru ca Marcel Breazu sa aiba la dispozitie timpul necesar pentru recuperarea deplina, dar avand in vedere si faptul ca urmeaza o vara foarte plina pentru public din punct de vedere al evenimentelor muzicale si nu numai, trupa Celelalte Cuvinte si organizatorii au decis sa amane concertul acustic pentru toamna.


Biletele cumparate pentru data de 30 mai raman valabile pentru noua data a evenimentului. Cei care doresc sa isi recupereze banii pe bilete, o pot face incepand cu data de 16 mai, apeland la punctele de vanzare de unde au fost achizitionate tichetele.


 


Biletele raman in continuare in vanzare, cu pretul nemodificat, prin Reteaua Eventim si online pe www.eventim.ro.
Celelalte Cuvinte – "Trup
si Suflet" – acustic la Sala Palatului


 


Dupa succesul inregistrat cu spectacolul aniversar "30 de ani", trupa-legenda a rock-ului romanesc se intoarce pe scena Salii Palatului din Bucuresti, unde, in premiera absoluta, Celelalte Cuvinte prezinta concertul de rock acustic: "Trup si Suflet".


In mai mult de trei decenii, Calin Pop (chitara, voce principala), Marcel Breazu (chitara bas, voce), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi, voce) si Ovidiu Rosu (inginer de sunet), au adunat nenumarate ore de repetitii, inregistrari; intalnirile cu publicul fiind intotdeauna evenimente speciale. De o insemnatate aparte atat pentru trupa cat si pentru public, concertele Celelalte Cuvinte sunt marcate de multa daruire, multe provocari pentru spirit, dar si mangaieri pentru suflet.


Totul s-a rafinat in timp, iar astazi, Celelalte Cuvinte isi demonstreaza din plin maturitatea. E momentul potrivit ca experienta si maiestria acumulate de-a lungul timpului sa fie expuse intr-un mod curajos si de-o potriva elegant, interesant si in acelasi timp distins, un eveniment "aristROCKrat".


Conceptul concertului acustic prezinta Celelalte Cuvinte intr-o maniera diferita. Folosirea instrumentelor clasice, sunetul chitarelor acustice, al tobelor si al altor instrumente de percutie va fi intregit de cel al pianului si de vocea solistului Calin Pop.


Ineditul abordarii se va face simtit nu doar in plan muzical. Cu note de sobrietate si eleganta, conceptul intregului spectacol va fi unul nou.


 


Trupa invita fanii si iubitorii muzicii rock la un concert unic: Celelalte Cuvinte - „Trup si Suflet” - un spectacol dedicat maretiei muzicii.


Sustinut de Farmaciile Dona.


Prezentat de ROCK FM.


Recomandat de Miscarea de rezistenta, Proges si Admirabil•Net.


Partener: Hotel Razvan.


O productie Gala MGMT&PR.