CERBUL DE AUR 2018  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

„Cerbul de Aur”, primul şi cel mai mare festival internaţional de interpretare din România, revine cu o dublă aniversare.


În anul în care România sărbătoreşte Centenarul Marii Uniri, TVR organizează a 18-a ediţie a Cerbului, marcând jumătate de secol de la primul eveniment. Festivalul va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie 2018.


Cu această ocazie, TVR propune un format special al evenimentului, cu o Gală Aniversară, două zile de concurs, Gala Festivalului şi o Gală Centenară.


După 50 de ani de la primele acorduri ale festivalului, Piaţa Sfatului din Braşov va găzdui scena spectacolului-concurs, un nucleu al performance-ului de calitate coprodus şi difuzat de Televiziunea Română, în calitate de organizator şi official broadcaster.


Prima seara este o sarbatoare a celor care au fost laureati ai Festivalului Cerbul de aur, de la Gigliola Cinquetti, Luminita Dobrescu, la Paula Seling Monica Anghel, Corina Chiriac, Laurentiu Cazan, Nico, Doru Tufis, Proconsul, Ovi, Luminita Anghel, Narcisa Suciu, Razvan Krivach.


In seara inaugurala vor sustine recitaluri Gigliola Cinquetti, Interpretul de fado Paulo Braganca, The Humans si Andra.


In a doua seara vor urca pe scena prima oara cei 18 conurenti, care vor interpreta o piesa din cele 2 din concurs. Recitalurile vor fo sustinute de Linda si Flavius Teodosiu, Loredana si Amy Macdonald.


In cea de a treia seara, concurentii vor interpreta a doua piesa. Prima este la alegerea lor, cea de-a doua este o piesa romaneasca, tot la alegere. Alaturi de cei 18concurenti pe scena, in toate serile de concurs vor fi Big Bandul Radiodifuziunii romane si Orchestra Operei din Brasov, conduse de Ionel si Andrei Tudor. Recitaluile vor fi sustinute de Horia Brenciu, Delia si James Blunt.


Cea de-a patra seara, va fi Gala Cerbul de Aur, se vor decerna premiile si vor sustine recitaluri Edvin Marton, the Motans, Eleni Foureira, Carla’s Dreams, dar si un recital surpriza...


Ultima seara este Romania Centenar, un regal de folclor romanesc, cu momente speciale sustinute printre altii de Cornelia si Lupu Rednic, Ionut Fulea, Niculina Stoican, Viorica Macovei, Orchestra Lautarii condusa de maestrul Nicolae Botgros si Grigore Lese.


De asemenea in premiera la Cerbul de aur in acest an, folcorul va fi prezentat si in forma moderna De Damian Draghici si Alex Calancea. Seara se incheie cu un proiect evocare istorica Toti K1 pentru Romania.


 Afla mai multe pe http://cerbuldeaur.ro/