Cerere in casatorie in aer  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

Exista in viata anumite momente importante, marcante, care raman cu tine mereu, precum majoratul, absolvirea, primul sarut, nasterea primului copil etc. Pe lista mentionata inainte trebuie musai sa fie si cererea in casatorie. Fie ca esti cel care face acest gest, fie ca esti cea care primeste inelul, momentul este unic si ramane intiparit pentru totdeauna in momoria fiecaruia. Iti propunem o experienta extrem de originala si anume cererea in casatorie in aer, cu care sigur o sa reusesti sa iti impresionezi pana la lacrimi iubita. Practic, impusti doi iepuri dintr-o lovitura: te bucuri de o plimbare cu elicopterul, ceva sigur unic pana acum, si reusesti sa ai parte de cel mai frumos “Da” din viata ta.


Exista mii de preferinte din parte femeilor pentru acest moment. Unele prefera in afara tarii, precum Paris sau Milano, altele isi doresc acest lucru sa se intample la o cina romantica, sau altele, de ce nu, intr-un spatiu extrem de simplu. Noi credem ca este bine sa spargi anumite tipare si sa ii oferi iubitei tale ACEA cerere in casatorie in aer pe care consideri ca o merita. Te ajuta Aerotaxi sa iti duci la capat scenariul cu happy end, pentru ca ei se ocupa de toate detaliile, astfel incat tu doar sa te simti cel mai fericit om de pe lume. Fie ca alegi oras sau mare, scenariul trebuie sa fie in principiu acelasi. II propui iubitei sa va plimbati cu elicopterul intr-un survol de 30 de minute, timp in care tu, timorat, scoti cutia cu inelul de logodna.


Nu stim sa iti spunem mai departe cum va reactiona viitoarea mireasa, insa tinand cont de cadrul creat, “Da”-ul este al tau. Sarbatoriti la final cu sampanie delicioasa si cu boamboane fine, probabil si un selfie pe care urmeaza sa fie postat in scurt timp pe Facebook, cu tot cu fundalul din spate, ca sa deveniti invidia tuturor. Toate prietenele ei o sa fie negre de gelozie si probabil o sa te mentioneze si prietenii lor, pentru ca acum le-ai dat de lucru si trebuie sa te egaleze in performante. Acestea fiind spuse, va recomandam cererea in casatorie in aer pentru un inceput original al vietii voastre in doi.


Detaliile experienței:  • Survol cu elicopterul de 30 de minute în București sau litoral

  • Sticlă de șampanie Moet și ciocolată de lux, în elicopter

  • Locație: București/Mamaia

  • Experiență valabilă pentru 2 persoane

  • Primești un voucher electronic cu opțiunea ta, precum și posibilitatea de a adăuga un mesaj personalizat, dacă optezi pentru a-l face cadou

  • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut:  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 2 persoane.

  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans) • Survolul in Bucuresti este disponibil in lunile Septembrie-Mai, iar pe litoral in lunile Iunie-August.

  • este necesar un act de identitate cu poza pentru fiecare participant la zbor.

  • Pentru survolul de Bucuresti este necesara programarea cu cel putin 10 zile lucratoare in avans, pentru obtinerea autorizatiilor de survol.