CibinFEST - Oktoberfest pe romaneschte  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

                                 CibinFEST 2013 – Oktoberfest pe romaneschte
                                        26 septembrie  -  29 septembrie 2013


Inspirat din traditia veche a festivalurilor anuale de toamna, CibinFest este o reinterpretare a acestora dupa standarde noi.

Elementele clasice, festivalul berii si parcul de distractii vor da o imagine nemaivazuta in Piata Mare. Un cort de bere va gazdui cel mai mare festival al berii din Sibiu, iar in Piata Mare  va fi amenajat  un mare parc de distractii mobil. Piata Mare se intoarce la originile ei si ii asteapta pe toti sibienii la o distractie ca pe vremuri!


Prima editie a CibinFEST a avut loc in  anul 2011 fiind o premiera pentru orasul  Sibiuamenajarea celui mai mare parc de distractii in aer liber din Romania.


A doua editie, cea din 2012 aduce schimbari majore –  evenimentul se muta in centrul orasului, in Piata Mare, amenajandu-se un cort de bere, cu o atmosfera tipica Oktoberfest-ului bavarez.

Anul acesta, CibinFEST evolueaza si aduce servicii si mai bune vizitatorilor – un cort dublu ca suprafata, mai inalt, si o zona de rezervari pentru cei care vor sa aiba garantia unui loc asigurat in serile de distractie. De asemenea, parcul de distractii mobil va aduce atractii noi iar expozantii din cadrul targului de toamna vor veni la randul lor, cu surprize.

Inaugurarea va ava loc joi, 26 septembrie 2013, in cortul din Piata Mare -  centrul municipiului Sibiu.

IMPORTANT - Rezervare masa
Este foarte greu sa gasesti o masa liberă la CibinFEST! Cine a fost anul trecut stie asta, asa ca am activat un sistem de rezervari online. 
Rezervarile se fac prin achizitia unui bilet pentru data în care doriti rezervarea. Rezervarea este valabila pentru ora 18. Neocuparea mesei până la ora 18:30 atrage anularea rezervarii. Costul rezervarii nu este rambursat în această situatie.


Un bilet reprezintă o rezervare a unei mese de bere, cu o capacitate de aproximativ 8-10 persoane (în funcție de gabaritul persoanelor).