Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

 

CIRCUL NATIONAL DIN CHINA,

INTR-UN SHOW FULMINANT CU SI DESPRE “CHINATOWN”

Artistii circului vor tine in priza audienta cu “o tona” de adrenalina si explozii de culoare!

 

Bucuresti – 22 ianuarie 2016 - German Quality Entertainment va anunta cu bucurie un nou eveniment ce aduce in prim-plan vraja unei culturi deosebite, alaturi de una dintre cele mai prestigioase productii artistice si spectacol de circ din batranul continent: CIRCUL NATIONAL DIN CHINA, pe 10 martie, la Sala Palatului, de la ora 20.00, in turneu cu show-ul “Chinatown”.

Intrarea va fi permisa incepand cu ora 19.00!

Recunoscuti la nivel mondial pentru miscarile, acrobatiile si abilitătile de gimnasti, dintre circarii chinezi fac parte actori indragiti, artisti din zona operei, totul intr-un registru in care momentele tensionate vor alterna cu cele pline de culoare si gratie, garantand un show pe care nu-l poti uita atat de usor!

“Orientul indepartat” soseste in Romania cu un spectacol extrem de incintant si care surprinde in continuare milioane de spectatori. Pret de 120 de minute, publicul roman va avea ocazia sa-i priveasca pe cei 40 de circanti, cu acrobatii care depasesc imaginatia si jonglerii dintre cele mai atractive.

Biletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:

Categoria I - 199 lei

Categoria II – 99 lei

Categoria III – 59 lei

 

 

DESPRE CIRCUL NATIONAL DIN CHINA

O maniera unica de a experimenta cultura unei tari din orientul indepartat, Circul National din China, de mai bine de doua decenii, a atras la show-urile sale milioane de oameni in Europa si ce au fost partasi la aceasta uniune dintre corp, minte si suflet.

Cei mai buni artisti acrobati, coregrafi, circari ai Chinei te introduc intr-o lume misterioasa, palpitanta si te conduc la limita dintre intelegere si pericol, trupurile acrobatilor chinezi determinandu-te sa crezi ca forta gravitationala nu exista.

"Un acrobat chinez nu efectueaza o sustinere in maini, un acrobat chinez este el isusi aceasta acrobatie”,  a declarat unul dintre antrenori.

Identificarea absoluta cu ceea ce faci este baza armoniei interioare. Simbioza acrobatilor – stare si miscari ale caror “poveste” au o istorie de peste doua mii ani in China, si cu mai mult de trei mii de ani de Feng Shui – fac ca privitorii sa simta ca nimic nu ramane neclintit si totul este o parte dintr-un intreg, amenajat intr-un spectacol de teatru fulminant.

“Suntem o echipa foarte motivata de artisti vizuali, coregrafi, etnologi , interpreți, artisti graficieni, maestri ai luminilor, ingineri de sunet si specialisti in turnee, totul centrat in jurul producatorului și regizorului Raoul Schoregge. Aceasta este echipa care transforma diamante brute in bijuterii rare”, au mai declarat membrii Circului din China

Sponsori / Parteneri