Cirkus Cirkor - Limits  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Calatoria spre Timisoara, Capitala Europeana a Culturii, incepe prin miracolul, emotia si ingeniozitatea circului contemporan. CIRCUS CIRKOR vine pentru prima data in Romania, dupa un success imens inregistrat in Europa. Peste 2 milioane de oameni au asistat pana acum la spectacolele CIRCUS CIRKOR, iar peste 400.000 de copii si tineri au facut, cu ajutorul lor, primii pasi in arta circului contemporan, prin ateliere  organizate de compania artistica scandinava.


Artistii CIRCUS CIRKOR vor ajunge la Timisoara cu spectacolul “LIMITS”, in 22 noiembrie avand programate doua reprezentatii gratuite pentru elevi si studenti, iar in 23, 24 si 25 noiembrie vor sustine trei spectacole publice pe baza de bilet, incepand cu ora 20.00. Spectacolele vor avea loc la Sala Sporturilor “Constantin Jude“ (Olimpia) - aleea F.C. Ripensia, nr.7, Timisoara.


Spectacolul “LIMITS“ este conceput si regizat de care Tilde Björfors, fondatorul si directorul artistic al CIRKUS CIRKOR. Cu o vasta experienta artistica, aceasta a pus in scena si alte spectacole de succes international ca Borders, Knitting Peace, Wear it like a crown sau Inside out. Mai multe detalii despre reprezentatie puteti afla pe https://goo.gl/qQZLFp , iar biletele pot fi achiziționate prin reteaua www.eventim.ro


Tinerii care vor fi invitati de Asociatia Timisoara 2021 la spectacolele “LIMITS” din 22 noiembrie, vor avea oportunitatea de a experimenta cateva dintre elementele demonstrate de artisti. Pe parcursul saptamanii, vor avea loc ateliere de lucru pentru elevii de la scolile selectate in program, urmand ca in 25 noiembrie acestea sa fie deschise publicului larg. Mentorii de la Cirkus Cirkör, cu o vasta experienta in initierea tinerilor in ceea ce înseamna arta circului contemporan, impreuna cu profesorii Scolii de Circ din Timisoara vor coordona atelierele de lucru.


Seria de activitati desfăsurate in perioada urmatoare in Timisoara sub conceptul creativ CIRC! va culmina in luna iulie 2018, cu primul festival de circ contemporan, unde timisorenii, turiştii și invitatii vor impartasi o sarbatoare estivala a artelor circului, in parcuri, pe strazi si locuri mai putin cunoscute ale orasului.