Cirque du Soleil - Alegria  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Cirque du soleil revine la Bucuresti cu Alegria


 


Cirque du Soleil are placerea sa anunte spectacolul Alegria la Bucuresti!


O productie indelung aplaudata in intreaga lume, cu doar 5 reprezentatii, zilnic incepand de pe data de 5 pana pe 8 septembrie inclusiv, la Romexpo, Pavilionul Central.


 


Alegria (cuvant spaniol care inseamna optimism, bucurie, veselie) dispune de o distributie internationala de 55 de performeri si muzicieni din 15 tari. Alegria adopta un stil baroc, de opera, cu costume viu colorate, muzica originala interpretata live si o serie de detalii ce vin sa imbogateasca spectacolul uimitor de atletism si arta. Rezultatul este un amestec impresionant de indemanare, forta si viteza combinate cu acrobatii elegante, aproape eterice.


 


Alegria include acrobatii uluitoare, incluzand numarul Trapez Sincron, de o senzualitate dramatica, si numarul Barele Aeriene, plin de vitalitate, unde acrobati indrazneti se balanseaza la mai mult de 16 metri deasupra scenei. Imaginati-va doua interprete agile ce readuc la viata arta mongola a contorsionarii si artisti jongland cu cutite in flacari pe langa corp in ritmicul si periculosul Dans al Cutitelor de Foc. Vibratia tineretii este insufletita de alertul Power-Track, o demonstratie  geniala de coregrafie sincronizata si sarituri la trambulina, ce apare ca prin magie de sub podeaua scenei. In Barele Rusesti, artistii zboara prin aer, cu tumbe spectaculoase si rasuciri la jumatatea parcursului, pentru a ateriza pe barele de aproximativ 10 cm de pe umerii robusti ai colegilor lor. Alegria este mai mult decat un spectacol... este o experienta unica si emotionanta care va captiva spectatorii de toate varstele.


 


Despre Cirque du Soleil:


Pornind de la un grup de 20 de artisti de strada, la inceputurile sale din 1984, Cirque du Soleil este astazi o importanta organizatie cu sediul in Quebec, ce ofera divertisment de inalta tinuta artistica. Compania are 5.000 de angajati, incluzand mai mult de 1.300 de artisti din aproape 50 de tari diferite. Peste 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de orase din aproape 40 de tari de pe sase continente s-au lasat uimiti si incantati pana acum de Cirque du Soleil. Mai multe informatii despre Cirque du Soleil sunt disponibile pe www.cirquedusoleil.com.


 


Program (5-8 septembrie 2013)


Joi, 5 septembrie, ora 20:00


Vineri, 6 septembrie, ora 20:00


Sambata, 7 septembrie, ora 20:00


Duminica, 8 septembrie, ora 13:00 si 17:00


 


BILETE:


Adulti


VIP: 500 RON


Premium: 350 RON


Tribune: 250 RON, 230 RON, 210 RON, 190 RON, 150 RON, 110 RON (consultati harta atasata)


 


Copii (pana la 12 ani, inclusiv):


VIP: 350 RON


Premium: 245 RON


Tribune: 175 RON, 161 RON, 147 RON, 133 RON, 105 RON, 77 RON (consultati harta atasata)


 


Biletele pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.


*Reducerea e valabila pentru copii cu varste pana la 12 ani, inclusiv; accesul se face doar insotit de un adult, pe baza unui act valid ce stabileste varsta copilului: certificat de nastere, carnet de elev, pasaport).  Biletele cu  reducere pentru copii sunt disponibile in numar limitat.