Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Ultimele bilete acum disponibile!

CIRQUE DU SOLEIL PENTRU PRIMA OARA IN ROMANIA, CU SALTIMBANCO!
Prezentat de Orange

Spectacole in Bucuresti pe 8, 9, 10, 11 si 12 februarie 2012

Grupul international Cirque du Soleil soseste in Romania pentru prima data cu emotionanta sa productie Saltimbanco. Spectacolele vor avea loc incepand de pe 8 pana pe 12 februarie, zilnic la Romexpo Bucuresti, in Pavilionul Central.

Despre Cirque du Soleil:
Pornind de la un grup de 20 de artisti de strada, la inceputurile sale din 1984, Cirque du Soleil este astazi o importanta organizatie cu sediul in Quebec, ce ofera divertisment de inalta tinuta artistica. Compania are 5.000 de angajati, incluzand mai mult de 1.300 de artisti din aproape 50 de tari diferite. Peste 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de orase de pe sase continente s-au lasat uimiti si incantati pana acum de Cirque du Soleil. Se estimeaza ca aproape 15 milioane de oameni vor vedea un spectacol Cirque du Soleil pana la finalul anului in curs. Cartierul general al Cirque du Soleil International este in Canada, la Montreal. Mai multe informatii despre Cirque du Soleil sunt disponibile pe www.cirquedusoleil.com.

Despre Saltimbanco:
Saltimbanco este cel mai longeviv spectacol al Cirque du Soleil si a fost prezentat incepand cu 1992 de nenumarate ori cu casa inchisa publicului din lumea intreaga (Europa, America de Nord, America de Sud, Australia, Japonia, Noua Zeelanda), in total peste 11,5 milioane de fani entuziasti. In 2007, spectacolul a fost readaptat.

Un clasic Cirque du Soleil la apogeul sau, Saltimbanco este o sarbatoare caleidoscopica si captivanta, dedicata agilitatii si artei, cu o distributie de 50 de artisti de mare calibru provenind din 20 de tari diferite. Atat reprezentatiile solo, cat si coregrafiile de grup din Saltimbanco constituie momente de acrobatie unice, uluitoare si in acelasi timp demonstratii incredibile de forta. Incepand de la demonstratiile de echilibru, salturi si piruete la limita imposibilului din “Prajinile Chinezesti” sau “Leaganul Rusesc”, continuand cu momentele de “Trapez” sau “Bungee” ce sfideaza gravitatia sau cu reprezentatiile de “Jonglerie” care fac deliciul publicului, pana la indelung aclamatii si unicii “Clovni”.  Expertiza tehnica si designul extravagant se impletesc cu costume spectaculoase, jocuri orbitoare de lumina, umor, muzica senzationala si magie. Plin de farmec, culoare, amuzament, Saltimbanco este un spectacol de vazut alaturi de intreaga familie. Saltimbanco este cel mai longeviv spectacol al Cirque du Soleil, o adevarata opera ce sfideaza trecerea timpului.

Saltimbanco - “Mitul intalneste magia ... Un amestec straniu intre Commedia Dell’Arte si frenezia unui concert rock ” - The New York Times

Saltimbanco – nume ce provine de la sintagma “saltare in banco” (a sari pe banca) – exploreaza experienta urbana, sub nenumaratele sale forme: oamenii care locuiesc orasul, idiosincraziile si similaritatile lor, familiile si grupurile sociale, agitatia strazii si inaltimile impresionante ale zgarie-norilor. Un spectacol de semnatura, Saltimbanco este inspirat de textura urbana a metropolei si de locuitorii sai colorati. Decisiv baroca din punct de vedere al vocabularului vizual, distributia eclectica a showului ii transporta pe spectatori intr-o lume fantezista, de vis, un oras imaginar unde diversitatea este un motiv de speranta.

BILETE:
Bilete in avans sunt disponibile exclusiv membrilor Cirque Club timp de 24 ore, maine, 8 noiembrie. Inscrierea in Cirque Club este gratuita si ofera membrilor sai acces in avans la bilete, oferte speciale si informatii exclusive din spatele scenei. Pentru a deveni membru, intrati pe www.cirqueclub.com.

Incepand cu 9 noiembrie, pana pe 14 noiembrie, inclusiv, biletele sunt disponibile exclusiv pentru clientii Orange, in Orange shop, si pe www.eventim.ro.

Din 15 noiembrie, biletele vor fi disponibile pe www.cirquedusoleil.com/saltimbanco sau în reţeaua Eventim din magazinele Domo, Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Cartureşti şi Humanitas şi pe www.eventim.ro.

INFO SPECTACOLE:

Locatie:  Romexpo, Pavilionul Central
Program(8-12 februarie 2011):
Miercuri, 8 februarie, ora 20.00
Joi, 9 februarie, ora 16.00
Joi, 9 februarie, ora 20.00
Vineri, 10 februarie, ora 16.00
Vineri, 10 februarie, ora 20.00
Sambata, 11 februarie, ora 16.00
Sambata, 11 februarie, ora 20.00
Duminica, 12 februarie, ora 12.00
Duminica, 12 februarie, ora 16.00 

Preturi bilete:
Level 0 VIP         328,32 lei
Level 0 Tribunes   218,88 lei
Level 1 Tribunes   120,38 lei
Premium VIP  seats     328,32 lei
Premium seats     286,54 lei
Level 00 Front Row   437,76 lei

Bilete reduse pentru copii (reducerea e valabilă pentru copii cu vârste până la 12 ani, inclusiv! accesul se face doar însoţit de un adult, pe baza unui act valid ce stabileste varsta copilului: certificat de naştere, carnet de elev, paşaport).

Level 0 VIP   229,82 lei
Level 0 Tribunes   153,22 lei
Level 1 Tribunes   84,27 lei
Premium seats     199,18 lei
Level 00 Front Row   n/a

Sponsori / Parteneri