City break Targu Jiu  - Bilete

Date disponibile

Detalii eveniment

City break Targu Jiu - cazare in conac boieresc, pentru doua persoane Cazare 2 nopti cu demipensiune


Eşti pasionat de trecutul și de legendele României? Îți place să descoperi comori arhitecturale vii? Sau iți dorești un sejur relaxant într-un conac, departe de zgomotele lumii moderne? Incearca un city break la Targu Jiu. Pășește în trecut și lasă arta, tradițiile și legenda românească să te învăluie! Petrece alături de partenerul tău o noapte în unul din puținele conace cu o vechime de aproape un secol din România, unde vă veți simți cu adevărat musafiri și unde veți simți parfumul aristocrat din perioada Regatului României.


Casa Danielescu este un spațiu deschis și primitor, elegant și exclusivist, extrem de potrivit tinerilor romantici sau adulților rafinați. Construit în anul 1925, conacul respectă trăsăturile stilului Brâncovenesc, aşa cum l-a proiectat cunoscutul maestru arhitect al Casei Brădişteanu și al altor clădiri din Targu Jiu, și a fost renovat astfel încât distruge mitul unui prezent ce nu lasă răgaz la meditație și relaxare, creând un spațiu intim, elegant și confortabil.Aflat la numai 3 km de operele magnifice ale lui Brâncuși, din parcul ce îi poarta numele, conacul Casa Danielescu continuă povestea vremurilor demult apuse, desprinsă din secolul XX, propunând oaspeților săi evadarea într-un sălaș al armoniei și al frumosului, al culturii și istoriei.


Structura rezistentă și rezultatul arhitectural impunător constituie dovada calității construcției și implicit a materialelor folosite, prelucrate din resursele pădurii proprii ale familiei boierești, din Bârseşti și din Valea Susenilor.Pensiunea are în componența sa un restaurant cu bucătărie tradițional românească dar și internațională și o piscina exterioară, perfectă pentru sejururile estivale.Fie că optezi pentru cazarea în pensiune pentru o singură noapte sau pentru un sejur de două sau mai multe nopți, vei întâlni aici respectarea valorilor tradiționale precum responsabilitatea, profesionalismul, decența și respectul, iar evadarea ta va fi una încununată de liniște, relaxare și prospețime! City Break Targu Jiu este experienta ta memorabila!


Detaliile experientei  • Cazare 1 noapte / 2 nopti cu demipensiune (in functie de optiunea aleasa)

  • Acces la piscina exterioara

  • Locatie: Targu Jiu

  • Experienta pentru 2 persoane

  • Primesti un voucher electronic cu optiunea ta, precum si posibilitatea de a adauga un mesaj personalizat, daca optezi pentru a-l face cadou

  • Valabilitate voucher: 12 luni


Important de știut:  • Voucherul este valabil 12 luni pentru 2 persoane.

  • Experienta este valabila in limita locurilor disponibile (o rezervare este necesara in avans).