Comorile Chinei - Treasures of China - Bilete

Comorile Chinei - Treasures of China - Bilete ©

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Muzeul National de Istorie a Romaniei in parteneriat cu Art Exhibition China, sub egida Administratiei de Stat a Patrimoniului Cultural din Republica Populara Chineza, a Ambasadei Republicii Populare Chineze la Bucuresti si a Ministerului Culturii din Romania, anunta inaugurarea expozitiei-eveniment “Comorile Chinei”, organizata sub Inaltul Patronaj al Presedintiei si al Guvernului Romaniei.

Deschisa la Muzeul National de Istorie a Romaniei din Calea Victoriei nr. 12, sector 3, Bucuresti, in perioada 30 aprilie - 1 august 2013, expozitia reprezinta expresia unui demers major de diplomatie culturala si, deopotriva, un eveniment muzeal de referinta avand co-organizatori Muzeul Palatului, Muzeul din Shanghai si Centrul pentru Promovarea Patrimoniului Cultural din Shaanxi.

Proiectul expozitional “Comorile Chinei” constituie cel mai amplu demers cultural si cea mai mare expozitie organizata de China intr-un muzeu din Romania, reunind artefacte inestimabile provenind din 11 muzee si institutii culturale din Republica Populara Chineza. Reflectand natura atotcuprinzatoare si inovativa a civilizatiei chineze, aceasta expozitie ofera vizitatorilor prilejul de a aprecia din diferite perspective istorice profunzimea si bogatia culturii si traditiilor chineze.

Expozitia va fi deschisa pentru public de marti, 30 aprilie, incepand cu ora 10.00 pana la orele 18.00 si va putea fi vizitata pana in data de 1 august 2013. In perioada 30 aprilie - 1 august 2013, muzeul va avea un program de vizitare extins, astfel ca va fi deschis de marti pana duminica in intervalul orar 10.00 – 18.00, iar in ultima sambata a fiecarei luni, programul se va prelungi pana la orele 22.00.

In acesta perioada, se vor aplica noi conditii si tarife de acces diferite de cele aplicate pana acum. Astfel, costul unui bilet de acces in muzeu care include vizitarea expozitiilor “Comorile Chinei”, “Tezaur Istoric” , “Lapidarium-Copia Columnei lui Traian” si a expozitiilor temporare va fi de 25 lei pentru adulti, 15 lei pentru elevi, studenti, pensionari si persoane cu dizabilitati, 50 lei pentru pachet familial care include 2 adulti si maxim 3 copii cu varsta pana in 18 ani. Va exista de asemenea, in aceasta perioada, optiunea “acces rapid” in muzeu - 50 lei.

Sponsori / Parteneri