Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Jazz la The Ark – „Pân’ la Rai”, cu Adrian Naidin Quartet

Teme tradiționale în ritm de jazz, într-un spațiu deschis la experiențe

După o vreme de liniște, The Ark își redeschide porțile. Vineri, 16 martie, Adrian Naidin Quartet va susține concertul „Pân la rai”, un experiment acustic inedit, găzduit de The Ark – Depozit de viitor, un spațiu care îmbină tradiția în muzică, design și gastronomie. Accesul se va face începând cu ora 19:30.

 

Concertul „Pân’ la Rai" aduce contururile delicate ale cântecelor  Mariei Tănase în 2018, rafinându-le prin jazz și oferindu-le, astfel, o viață nouă. Amestec de tradițional și avangardă, tehnic și non-conformist, violoncelistul Adrian Naidin își testează imaginația într-o impresionantă armonie acustică, alături de alți trei muzicieni cu personalități și cariere deosebite: pianistul Sorin Zlat, percuționistul Gabriel Bălașa și de Eugen Amarandei la contrabas. Repertoriul este alcătuit din piesele: Pân’ la Rai, Am iubit și-am să iubesc, Ciuleandra, Până când nu te iubeam, De-ar ști omul ce e viața, Aruncă-m-aș pan’ la stele, Ai huri huratul.

 

Atmosfera va fi întregită de ambientul și oferta restaurantului Ivan Pescar & Scrumbia Bar, care va fi accesibil pe toată durata evenimentului.

Despre Adrian Naidin

Violoncelistul Adrian Naidin este revelația ultimilor ani în spațiul cultural românesc, după o serie de succese care l-au purtat pe cele mai prestigioase scene, începând cu Teatrul Național din București și continuând cu teatrele și filarmonicile importante din țară. Și-a consolidat locul privilegiat în seria muzicienilor de elită prin recitalurile oferite la reuniuni culturale exclusiviste, printre care Gala UNITER, statut confirmat apoi în colaborări cu artiști de prim rang, printre care Horațiu Mălăele, Ion Caramitru sau Daniela Nane.

 Despre The Ark – Depozit de viitor

Situat în Uranus 150, vis a vis de piața de flori George Coșbuc, The Ark – Depozit de viitor este un un spațiu tânăr, deschis la noi experiențe remarcabile, un hot-spot al proiectelor culturale și artistice care reinterpretează tradiția pentru a o aduce în actualitate.