Concert aniversar I love MOZART  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

“I LOVE MOZART”


- un CONCERT DE GALĂ sub bagheta dirijorului Tiberiu SOARE -


 


Fundația Calea Victoriei vă invită la un concert efervescent dedicat lui W. A. Mozart, în 5 mai, de la 19:00, la Sala Radio - Studioul de concerte "Mihail Jora", pentru a sărbători 260 de ani de la nașterea celui mai îndrăgit compozitor din toate timpurile.


Dirijorul Tiberiu Soare și Symphactory Orchestra ne vor acompania într-o călătorie miraculoasă și strălucitoare în universul lui Mozart, însuflețită de vocile unor artiști foarte talentați: soprana Diana Țugui, mezzosoprana Martiniana Antonie și baritonul Jean-Kristof Bouton.


Publicul va avea parte de o seară memorabilă, în care va fi răsfățat cu momente de grație din opere celebre semnate W.A. Mozart: Nunta lui FigaroCosi fan tutteDon Giovanni și Răpirea din Serai.


Ne vom îndrăgosti de sunetele instrumentelor, ne vom emoționa ascultând vocalize și duete splendide, ne vom amuza de comicul personajelor și vom aplauda miracolul muzicii mozartiene.


Charismaticul Tiberiu Soare ne va povesti despre geniul lui Mozart, despre frumusețea aparte a muzicii sale, despre contrastele și sublimul muzical în creația compozitorului austriac din secolul al XVIII-lea.


La finalul concertului publicul se va bucura de lansarea cărții “VORBE DESPRE MUZICĂ ȘI MUZICIENI”, o incursiune în lumea marilor muzicieni și a muzicii clasice - din Baroc până în zilele noastre - în stilul inconfundabil, sincer și fermecător al dirijorului Tiberiu Soare. Autorul va oferi autografe tuturor celor care doresc să își amintească de această întâlnire dintr-o seară muzicală de excepție.


Acest eveniment de gală este realizat cu sprijinul: Bondoc & Asociaţii,SloopMio BioMoara de hartieDoR şi Grand Hotel Continental.