Concert bachata Dani J - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Cantaret, dansator,  producator muzical, compozitor si muzician, Dani J este un artist in toata puterea cuvantului datorita prezentei lui scenice dar si prin importanta sa in muzica bachata pop la nivel mondial.

Anul 2017 este unul de mare importanta in cariera artistului: castiga  premiile “Best artist” in bachata si “Best new artist”  in cadrul “Latin European Awards”, Google Play Music il considera unul din cei 10 “ Best new artists” si sutine mai mult de 60 de concerte in toata lumea.

Primului sau  albumul “Mi Momento”  a avut un succes rasunator, inregistrand vanzari de peste 6.000 de exemplare.  10 din 11 piese  ale albumului sunt compuse in totalitate de catre el, implicit si hit- ul “Quitémonos La Ropa” cu peste 20 milioane de vizualizari.

Al doilea album “Experiencias” este o sursa de ispiratie si visare la cel mai frumos sentiment impartasit, dragostea. Hit-urile albumului: “ Y ahora” , “Hasta cuando”,  “ La ultima noche”.

Detalii concert

Mutarea spectacolului/ evenimentului intr-un loc din aceeasi localitate nu constituie un motiv pentru rambursarea biletelor.

Contravaloarea biletelor nu se ramburseaza daca din motive care nu tin de organizatori, persoana care a achizitionat biletul, nu participa la concert .

Persoana care a cumparat biletul la concert poate trimite o alta persoana in locul sau.

Organizatorul evenimentului poate refuza participarea la concert a unei persoane aflate in una din situatiile urmatoare :

  • in stare avansata de ebrietate,
  • minorii trebuie sa fie insotiti de un reprezentant legal/ instructorul scolii unde activeaza,
  •  persoanelor aflate sub influenta stupefiantelor/halucinogenelor,
  • persoanelor care detin arme, obiecte contondente sau ascutite, umbrele, substante inflamabile, artificii,
  • persoanelor care au un comportament agresiv , vulgar si abuziv , amenintari , ton ridicat fata de ceilalti participanti la eveniment sau fata de reprezentantii organizatorului
  • accesul animalelor este strict interzis

Prin prezenta la eveniment , partcipantul accepta sa fie filmat sau fotografiat . Acestea materiale pot fi utilizate pentru scopurile promotionale si de marketing ale organizatorului fara nicio alta obligatie.

Organizatorul  nu poate fi facut responsabil pentru vatamarile si prejudiciile materiale sau de orice alta natura .

Intrarea in incinta locatiei pentru concert se face incepand cu ora 22:00.

Bratarile pentru accesul la eveniment  se vor pune de  catre organizator fiecarui participant in parte .

Daca bratara necesita inlocuirea, trebuie sa se returneze bratara originala pentru a  primi una noua la schimb. In cazul pierderii bratarii trebuie sa platiti pretul integral al altei bratari.

Participantii la eveniment trebuie sa  poarte permanent bratarile ,  in loc vizibil.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica bratarile participantilor, oricand, pe perioada desfasurarii  evenimentului