CONCERT CARITABIL HOSPICE  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

TIMP PENTRU VIAȚĂ


Concert caritabil HOSPICE Casa Speranței, 3 noiembrie 2018, Ateneul Român


Pe 3 noiembrie, HOSPICE Casa Speranței vă propune o seară de muzică și fapte bune în beneficiul copiilor și al adulților care înfruntă un diagnostic greu. Trei grupuri vocale extraordinare și artiști care susțin cauza îngrijirii paliative vor urca pe scena Ateneului Român pentru a oferi Timp pentru Viață pacienților îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței.


Anatoly, Blue Noise și Brio Sonores vor susține un spectacol a capella ce va traversa stiluri surprinzătoare: pop-operă, jazz, pop-rock, pop, jazz și contemporan. Cele trei grupuri sunt cunoscute și îndrăgite pentru vocile fenomenale și stilul non-conformist pe care îl abordează.  De asemenea, Doru Todoruț și Liviu Teodorescu, invitații speciali, vor susține două momente-surpriză alături de pacienți HOSPICE.


Mai mult, dacă adaugi în coșul de cumpărături „Un bilet pentru un pacient”, poți oferi unui copil sau adult de la HOSPICE șansa de a fi în sală la acest concert. Pentru un pacient care înfruntă un diagnostic greu, o seară memorabilă la Ateneul Român poate înseamna cea mai mare bucurie în perioada grea prin care trece. Cumpărând un bilet în plus, vei oferi mai mult decât un cadou: îi vei oferi unui pacient o seară de terapie prin muzică și îi vei reda speranța că se poate bucura de fiecare clipă.


 


Invitați special: Doru Todoruț și Liviu Teodorescu


 


Despre HOSPICE Casa Speranței


Organizația are două centre cu servicii integrate, în Brașov și București, și echipe mobile în Făgăraș și Zărnești, pentru îngrijirea persoanelor diagnosticate cu boli incurabile. De asemenea, HOSPICE a deschis în 2018 un centru socio-medical la Adunații Copăceni, destinat exclusiv copiilor cu boli incurabile sau limitatoare de viață.


HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. În cei 26 de ani de existență, HOSPICE a adus alinare și speranță pentru peste 26.000 de copii și adulți cu boli incurabile.