Concert de Anul Nou Sibiu  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Concertul de Anul Nou de la Sibiu: Serenade


 


Cel mai aşteptat spectacol muzical al sfârşitului de an – Concertul de Anul Nou de la Sibiu – eveniment monden, nu doar cultural, lansat din dorinţa de a aduce pe piaţa românească celebrul concept vienez, a atras anual sute de sibieni şi turişti care au vrut să păşească către un nou început alături de artişti valoroşi din Sibiu, dar şi din ţară sau străinătate.


Evenimentul va avea loc la Sala Thalia cu două reprezentații: duminică, 31 decembrie, de la ora 18:00 și luni, 1 ianuarie, de la ora 18:00. Biletele s-au pus în vânzare prin rețeaua Eventim.


Orchestra ICon Arts, alături de patru perechi de dansatori ai Teatrului de Balet din Sibiu, vor asigura o altă noapte de neuitat, prin concertul „Serenade”. Orchestra ICon Arts, alcătuită din 15 interpreţi, toţi sibieni şi membri ai Filarmonicii, va concerta sub bagheta dirijorului Werner Dickel (Germania). Coregrafia celor 8 balerini va fi semnată de Aleisha Sibhoun Prodea (Noua Zeelandă).


Programul va cuprinde lucrări de P.I. Ceaikovski, Antonín  Dvořák, Franz Schubert şi Edward Elgar.


 „Concertul de Anul Nou în Sibiu” a fost lansat în urmă cu 9 ani, în data de 31 decembrie, din dorinţa de-a aduce pe piaţa românească celebrul concept de inspiraţie vieneză, într-o notă personală, care să-i consolideze, în timp, semnătura originală. Bucurându-se încă de la început de succes – şi probându-şi, astfel, necesitatea, evenimentul s-a impus în prima linie între ofertele divertismentului cultural de Revelion organizate la nivel naţional, desfăşurându-se, de fiecare dată, cu casa închisă şi atrăgând cumpărători de bilete atât din Sibiu cât şi din alte oraşe din ţară.


Evenimentul face parte din seria de concerte anuale „Anotimpuri 2” desfășurate la Sala Thalia, din care Concertul de Anul Nou este evenimentul de vârf asociat sezonului de iarnă. „Anotimpuri 2” este o inițiativă a UCIMR – Uniunea de Creație Interpretativă a Muzicienilor din România, acțiune culturală co-finanțată de Consiliul Local Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu.


Parteneri: Exces Music, Filarmonica de Stat din Sibiu, Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, Experience Transylvania, Tulipa Flower Shop, Cramele Recaș


Parteneri media: EnjoyTV.ro, Radio România Cultural, Radio România Muzical, Zile și Nopți, Profil Cultural, Capital Cultural, SibiuNews, ȘtiriSibiu.ro, Mesagerul de Sibiu, Hermannstadter Zeitung.