Concert Extraordinar de Anul Nou 2020

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

 Magical Spanish Night


Concert Extraordinar de Anul Nou 2020, ediţia a VII-a


 


Fundaţia Calea Victoriei vă invită în 7 ianuarie, ora 19.00, la Sala Radio din București, să începeţi anul 2020 alături de excepționalul dirijor Tiberiu Soare şi Symphactory Orchestra, în ritmurile incandescente, senzuale și pline de energie ale muzicii de inspirație spaniolă.


Invitat special al Concertului Extraordinar de Anul Nou 2020 - eveniment de marcă ce deschide sezonul muzical bucureștean - este talentatul si fermecătorul bas-bariton Zoltan Nagy, artist cu o carieră internațională impresionantă.


Baritonul clujean Zoltan Nagy este, la 35 de ani, unul dintre cei mai apreciați artiști lirici români, la nivel mondial. Teatrul Bolshoi din Moscova, Opera din Hamburg, Teatro Massimo Palermo, Filarmonica din Singapore, Orchestra Națională a Taiwanului, Shaanxi Grand Theater XI'an din China, Opera Bilbao, Opera de Nice, Onassio Atena, Opera de stat din Budapesta sunt doar câteva dintre scenele cucerite de tânărul bariton. Vocea și maniera sa specială de interpretare au fost deseori remarcate de critica internațională de specialitate.


Publicul prezent la acest concert de gală va fi vrăjit de genialele compoziții ale lui Maurice Ravel, celebrul Boléro, Rimski-Korsakov, Emmanuel Chabrier, Manuel de Falla, Gerónimo Giménez, Carlos Gardel și alții.


Biletele la concert se pot cumpăra numai prin reţeaua Eventim:


Aici Online  sau în magazinele Vodafone, Orange, Germanos, Carrefour, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, benzinăriile OMV.


Categorii de bilete: Categoria I – 150 ron, Categoria II – 125 ron, Categoria III – 95 ron


Nu se fac rezervări sau înscrieri la concert de pe pagina fundaţiei, bilete pot fi cumpărate din reţeaua EVENTIM, de aici.


Concertul Extraordinar de Anul Nou – ediţia 2020 este organizat cu sprijinul: Casei de avocatură Bondoc şi Asociaţii SCA, Grand Hotel Continental şi al Universităţii Naţionale de Muzică din Bucureşti.


Coproducător: Radio România Muzical


Parteneri media strategici: Radio România Cultural, RFI România.


Parteneri media: Forbes România, Forbes Life, Cinemagia, Agerpres, 100delocuri.ro, Bookhub, Ziarul Metropolis, Decât o Revistă, Zile și Nopți.


 


 

Sponsori / Parteneri