Concert Extraordinar de Colinde

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

CONCERT EXTRAORDINAR DE COLINDE ROMANESTI SI INTERNATIONALE


CORUL FILARMONICII GEORGE ENESCU


Dirijor: Iosif Ion Prunner


Data: 17 Decembrie 2019


Ora acces: 18:30 -19:30


Ora inceput concert: 19:30


Corul Filarmonicii "George Enescu" reprezintă, de mai bine de o jumătate de secol, al doilea pol muzical de anvergură al instituției muzicale bucureștene. Când cele două ansambluri cântă împreună, parcă abia atunci acustica formidabilă a Ateneului prinde viață, amplificând și rotunjind sonorități strălucitoare, pe cât de copleșitoare, pe atât de entuziasmante. În astfel de momente se poate vorbi de ceea ce se numește un "spectacol total".


Anul acesta, Debizz Awards îmbrățișează un nou concept.


Corul Filarmonicii "George Enescu" dirijat de maestrul Iosif Ion Prunner, va susține un concert extraordinar de colinde și cântece de Crăciun la Ateneul Român, în preambulul decernării premiilor Debizz.


Câștigurile obținute din vânzarea de bilete vor fi donate în beneficiul Fundației Hospice Casa Speranței.Puteți cumpără un bilet pentru un pacient Hospice, urmând deviza "Prețuim fiecare clipă de viață!"


 


O să aveți șansa să asistați în exclusivitate la decernarea premiilor Debizz Awards.


Gala DeBizz Awards încununează seria de evenimente organizate anual de revista germano română DeBizz Magazine, fiind unică gala care aduce recunoaștere eforturilor și implicării mediului de afaceri vorbitor de limba germană în dezvoltarea economiei locale


DeBizz Awards recunoaște importanta investitorilor germani, austrieci și elvețieni pentru piața locală și propune parteneriate solide, construind o punte între comunitatea de afaceri vorbitoare de limba germană, mediul diplomatic și jucători marcanți ai mediului de afaceri autohton.