Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

 FIA - Turneul mondial „Legacy of Light”

 

Se întâmplă! Pe data de 10 noiembrie 2018, cântăreața și compozitoarea suedeză Fia vine pentru prima oară la București, în cadrul  turneului său mondial, pentru a împărtăși noul album „Legacy Of Light”.

Vocea sa unică, extrem de limpede, cântecele extraordinar de frumoase și cuvintele care deschid inima ne inspiră și ne susțin în a fi și a exprima sinele nostru autentic. Fia ancorează înțelepciunea divină și o împărtășește într-un mod clar și puternic, care merge direct la sursă. Ea ne amintește de cine și ce suntem dincolo de credințele limitative, de rănile sau poveștile noastre. Vino și primește darul acestor cântece de un înalt nivel vibrațional care ne conduc înapoi acasă în interorul nostru și unii către ceilalți.

 

DESPRE FIA

Fia este o cântăreață și compozitoare suedeză care, prin vocea sa extrem de limpede, prin cântecele extrem de frumoase și genul de versuri „wow, este vorba despre mine și despre viața mea”, ne inspiră și ne împuternicește să trăim din inimă. Vorbind direct sufletului, ea ne amintește de cine și ce suntem dincolo de credințele limitative, de rănile și poveștile noastre. Cântecele ei profunde ne conduc înapoi acasă în interorul nostru și unii către ceilalți.

Cu două albume complete, Made of Stars (2016) și Legacy of Light (2017) lansate independent, Fia face turnee în întreaga lume, susținând festivaluri și concerte cu casa închisă. Este un lider în noua industrie muzicală, în care legătura cu publicul este totul. Ambele sale albume au fost finanțate cu succes prin crowdfunding, cu ajutorul ascultătorilor ei care o susțin și care sunt în număr tot mai mare, Legacy of Light colectând peste 10 000 de dolari în mai puțin de două săptămâni. Fia are o modalitate unică de a se conecta profund cu publicul ei. Concertele ei îi inspiră şi îi animă pe ascultători, dându-le un sentiment de împuternicire și de a vrea mai mult. Această femeie și muzica ei care atinge sufletul în profunzime e diferită de tot ceea ce ai mai auzit înainte.

„În clipa în care ne oprim să mai fugim de demonii din capul nostru și, în schimb, alegem să-i iubim, atunci când spunem „da” vieții, atât întunericului cât și luminii, suferința noastră ia sfârșit, iar noi ne trezim la viață”. - Din cântecul „Shedding Skins”, Fia