Se incarca...

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Concertul GOLAN este o ocazie unică de a experimenta în premieră în parcul unui domeniu aristocratic ce are un istoric de aproape două secole complexitatea sunetelor muzicii electronice într-un live act cu un vibe aparte.

Cei cinci membri ai trupei GOLAN îmbină o mare varietate de instrumente în timpul spectacolelor live, reușind astfel să creeze un sound autentic ce i-a propulsat rapid ca pe una dintre cele mai de succes trupe românești de muzică electronică, cu un puternic ecou pe scena marilor festivaluri independente  europene.

GOLAN reușește să împingă limitele muzicii electro pop și să găsească echilibrul perfect dintre sunetele redate prin instrumente precum clape, chitară și bas, percuție, flaut, trompetă, hang pan și sampling sau dj-ing și voce.

PROGRAM

 Opening Hours: 17:00
 DJ Set Paul Damixie: 17:30 - 19:00
 GOLAN LIVE BAND: 19:00 - 20:00

BILETE

 Numărul de locuri este limitat.
 Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.

Domeniul Manasia se află la o oră distanță de București, în localitatea omonimă. Domeniul include conacul boieresc, parcul de 2 hectare și crama de sub conac – bijuterii de patrimoniu unice în zona Bărăganului și primele Monumente Istorice Clasa A de Importanță Națională restaurate integral în județul Ialomița.
https://bit.ly/2MLrtDg