caritabil-1 - Bilete

Concert Regal Caritabil  - Bilete

Detalii eveniment

Vrei să experimentezi atmosfera regală și să savurezi muzica clasică într-o interpretare unică?

Miercuri, 25 octombrie 2023, începând cu ora 19, Fundația Regală Margareta a României te invită la a 14-a ediție a Concertului Regal Caritabil, care va avea loc pe scena Ateneului Român, în prezenţa Familiei Regale a României.

Anul acesta, Concertul Regal Caritabil aduce pe scena Ateneului muzicieni de valoare, care cunosc succesul pe scenele lumii: tenorul Ioan Hotea și mezzosoprana Martiniana Antonie, fost bursier al programului Tinere Talente. Alături de ei, Orchestra Română de Tineret, dirijată de Gabriel Bebeșelea.

Biletul tău la Concertul Regal reprezintă o donatie pentru susținerea burselor Tinere Talente.

Alături de voi, cei care împărtășiți credința că România are nevoie de artă, muzicieni și artiști vizuali, aflați la început de drum și cu posibilități financiare modeste, vor avea șansa să își dezvolte potențialul și să își urmeze visul artistic.

Organizat anual, începând din 2008, de către Fundația Regală Margareta României, Concertul Regal Caritabil are loc în mod tradițional în ziua de 25 octombrie, ziua de naștere a Regelui Mihai I al României, fondator al Fundației Regale alături de Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei române și este unul dintre cele mai longevive și de succes evenimente de strângere de fonduri din România.

Detalii eveniment: https://www.frmr.ro/concert-regal/.

Partener: Kaufland România

Sponsori: Kultho, Oskar, Dedeman, PEPCO, PSC Group, Sofmedica, Enayati Medical City, Casa Siqua, Easy Print Services, Foto Experience

Co-producători: Societatea Română de Televiziune, Societatea Română de Radiodifuziune

Cu sprijin: Filarmonica ”George Enescu”

Eveniment recomandat copiilor peste 12 ani.”