Concert salsa La Maxima 79 Orchestra - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

La Maxima 79 Orchestra  a cucerit inimile iubitorilor de salsa din intreaga lume cu productiile lor muzicale de mare succes. Acum, orchestra compusa din  12 bărbați este gata să scuture scena salsa din Romania cu ritmurile celebre: Guaguanco, Cha cha cha, Pachanga, Guajira.

Scopul orchestrei este acela de  a revigora epoca de aur a salsei, dar cu un sunet nou și modern. Un sunet care va face din nou toți dansatorii sa vibreze pe  ringul de dans.

In 2013 orchestra laseaza  albumul de debut ” Regresando al  Guaguanco ” , album care inregistreaza un succes fantastic.  

In 2015 urmeaza lanserea melodiei “La gripe”, iar in 2016 albumul ” Joseito” la care au colaborat cu Tony Velardi, unul dintre cei mai buni pianisti din Europa, cu o experienta de peste 20 de ani de salsa.

Band leade-rul și fondatorul Fabrizio Zoro este nucleul orchestrei, responsabil de toate ideile, versurile și melodiile create, mare iubitor de festivaluri, congrese si petreceri latino de calitate.

Membrii orchestrei La Maxima 79 sunt : Fabrizio Zoro (ITA) – Director/ Leader band / Bongo; Marco Puma (ITA) – Musical Director / Piano; Guillermo Espinoza (CUB) – Singer; Yoris Beltran (CUB) – Singer/Chorus; Umberto Nocita (ITA) – Congas; Efren Iriarte (VEN) – Timbales; Juan Carlos Avila (CUB) – Bajo; Samuele Davi (ITA)- Trumpet ; Mauro Brunini (ITA) – Trumpet; Thorben Shutt (GER) – Trombon; Dairo Todd (CUB) – Trombon ; Daniele Roveda (ITA) – Vibes / Keyboard ;

DETALII  CONCERT !!!

Mutarea spectacolului/ evenimentului intr-un loc din aceeasi localitate nu constituie un motiv pentru rambursarea biletelor.

Contravaloarea biletelor nu se ramburseaza daca din motive care nu tin de organizatori, persoana care a achizitionat biletul, nu participa la concert .

Persoana care a cumparat biletul la concert poate trimite o alta persoana in locul sau.

Organizatorul evenimentului poate refuza participarea la concert a unei persoane aflate in una din situatiile urmatoare :

  • in stare avansata de ebrietate,
  • minorii trebuie sa fie insotiti de un reprezentant legal/ instructorul scolii unde activeaza,
  •  persoanelor aflate sub influenta stupefiantelor/halucinogenelor,
  • persoanelor care detin arme, obiecte contondente sau ascutite, umbrele, substante inflamabile, artificii,
  • persoanelor care au un comportament agresiv , vulgar si abuziv , amenintari , ton ridicat fata de ceilalti participanti la eveniment sau fata de reprezentantii organizatorului
  • accesul animalelor este strict interzis

Prin prezenta la eveniment , partcipantul accepta sa fie filmat sau fotografiat . Acestea materiale pot fi utilizate pentru scopurile promotionale si de marketing ale organizatorului fara nicio alta obligatie.

Organizatorul  nu poate fi facut responsabil pentru vatamarile si prejudiciile materiale sau de orice alta natura .

Intrarea in incinta locatiei pentru concert se face incepand cu ora 22:00.

 

Bratarile pentru accesul la eveniment  se vor pune de  catre organizator fiecarui participant in parte .

Daca bratara necesita inlocuirea, trebuie sa se returneze bratara originala pentru a  primi una noua la schimb. In cazul pierderii bratarii trebuie sa platiti pretul integral al altei bratari.

Participantii la eveniment trebuie sa  poarte permanent bratarile ,  in loc vizibil.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a verifica bratarile participantilor, oricand, pe perioada desfasurarii  evenimentului