Concert TRAFFIC STRINGS  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

Primul concert al trupei TRAFFIC STRINGS din anul 2017 va fi Duminică 26 Februarie ora 19:00, la Sala Radio din Bucureşti.


 


Alternând diferite genuri muzicale, TRAFFIC STRINGS va oferi spectatorilor oportunitatea de a experimenta diferite stări emotionale, aducând în premieră piese noi, introduse de curând repertoriul grupului.


Parcursul muzical va cuprinde in derularea sa lucrari incepand cu dinamicul tango argentinian reprezentat printre altele de celebrele La Cumparsita şi Parfum de femeie , dar mai ales de Roxanne a lui Sting prezentată în varianta originala , de tango , atingand apoi virtuozitatea debordantă a muzicii clasice din fantezia Carmen conceputa de Pablo de Sarasate . Programul serii se va completa cu atmosfera lejera şi relaxantă a muzicii lui Erik Satie, precum si cu piese ale renumitului compozitor de muzica de film, Ennio Morricone.


Nu rataţi acest concert , TRAFFIC STRINGS vă va transfera o stare de bine iar viaţa va fi mai frumoasă deoarece veţi dobândi mai multă bucurie şi speranţă .


 


  “Muzicienii grupului TRAFFIC STRINGS cântă cu emoţie şi virtuozitate, găsind expresia veritabilă fiecarui gen muzical pe care il abordeaza . Folosind aranjamente muzicale inovatoare, dar fidele in seva compoziţilor originale, TRAFFIC STRINGS şi-au gasit un stil de interpretare unic si in acelasi timp profund autentic” . 

“TRAFFIC STRINGS are câte ceva pentru fiecare, fie ca e vorba de moştenirea muzicală a folclorului Romanesc ori muzica lui Bach si Vivaldi sau folosind un cocktail de zgomote si ritmuri in concertele de Jazz sau  Tango , TRAFFIC STRINGS transfera publicului o stare de bine contagioasă”.


“TRAFFIC STRINGS practica o muzica care nu aparţine unei singure perioade sau unei anumite epoci, de aici şi numele grupului de Traffic Strings, care simbolizează salturile continue pe care aceştia le fac în istoria muzicii”. “Compozitii ce apartin genului de muzica clasica dar si  tango , jazz sau chiar rock-ul instrumental  li se par  alegeri la fel de potrivite. Trec prin filtrul instrumentelor lor tot ce îi inspiră şi li se pare valoros".


“De la concertele lor iesi plin de energie iar viata este intotdeuna mai frumoasa dupa ce iti administrezi o pilula de TRAFFIC STRINGS. Acest grup e ca un drog benefic pentru sufletul auditorilor . Muzica lor acroşează tuturor un voluminos bagaj de bucurie si speranta” .


 


https://www.youtube.com/watch?v=bwRWmQ9-d_o