Concert VAMA – lansare album  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

CONCERT VAMA – LANSARE ALBUMUL “2012”


 


Pe 28 mai formația VAMA lansează un nou album printr-un concert la Sala Palatului.


Tudor Chirila despre show-ul de la Sala Palatului: “Încercăm să punem în joc toate resursele creative care să dea forță vizuală muzicii noastre. Concepem un show care să fie mai mult decât un concert: o poveste. Ne vom folosi de tot arsenalul din dotare: lumini, video, momente de teatru, dans. Publicul va pleca de la acest eveniment cu imagini foarte puternice întipărite pe retină. Va fi mai mult decât divertisment.”


Noul material discografic al formatiei VAMA se numește “2012” și reunește 14 cântece despre iubire, libertate, speranță, vise, schimbare. Temele universale care se regăsesc frecvent în versurile VAMA sunt abordate pe acest album dintr-o perspectivă nouă.


“Pentru noi acest album înseamnă foarte mult. Mai mult decat un material muzical, este o opțiune. Aceea de a face muzica în care credem. Nu e ușor în vremurile noastre, dar este extrem de important să fii mulțumit și împăcat cu ceea ce creezi. Așa că, putem spune cu mâna pe inimă că asta este muzica pe care știm și vrem s-o facem. Fără compromisuri. Și cu multă speranță.


A fost o muncă de trei ani de zile. Sunt cântece la care am lucrat și câte două luni. Trei ani în care Vama s-a sudat, s-a consolidat, relațiile muzicale s-au întărit și noi am evoluat. Roadele ar trebui să le culegem acum, la lansarea acestui material către public.


Este un moment de schimbare muzicală, este un nou început. Iubirea, speranța, încrederea, visele, fricile sunt tot acolo, dar ne uităm altfel către ele. Din locul în care am ajuns împreună. Când unii cred că lumea se apropie de sfârșit noi credem că ea trebuie să înceapă. Pentru toate astea, pentru momentul de acum, albumul nostru se va numi simplu: 2012.” Tudor Chirilă


www.facebook.com/VamaMusic


www.vamamusic.ro


www.youtube.com/TheVamaMusic


 


 


Persoană de contact:


Carina Sava


PR & Events Manager


Agentia de Vise


office@agentiadevise.ro


carina.sava@agentiadevise.ro


0722375753