Concert Zucchero 2024

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

ZUCCHERO "WORLD WILD TOUR 2024"

25 Aprilie 2024 CLUJ-NAPOCA (ROMÂNIA)


Îndrăgostit iremediabil de blues și rock, Zucchero a reușit să revoluționeze muzica italiană cu un palmares cu care nu se pot lăuda prea mulţi artişti. De-a lungul carierei de peste patru decenii, Zucchero a reușit să cucerească lumea întreagă şi să vândă peste 60 de milioane albume, devenind astfel unul dintre cei mai bine vânduţi cântăreţi italieni. Mai mult, colaborările lui au fost numai cu nume uriașe din industria muzicală, precum Luciano Pavarotti, Eric Clapton, Elton John, Bono, Andrea Bocelli, Joe Cocker sau Ray Charles.

Zucchero este singurul artist italian care a luat parte la Woodstock, în 1994, și cel care, alături de Luciano Pavarotti, a organizat gala caritabilă ”Pavarotti & Friends” care a devenit un fenomen muzical transmis în întreaga lume.


Concertele programate în România în 2023, se reprogramează

Zucchero prețuiește evenimentele, dar nu va putea participa pe 25 și 27 iunie 2023 la cele programate în România din motive independente de voința sa.

Zucchero și staff-ul său și-au exprimat regretul pentru reprogramarea concertelor din România și pentru amânarea întâlnirii cu fanii români care au manifestat întotdeauna un mare interes pentru muzica artistului.

Toate biletele achiziționate pentru 27 iunie 2023 vor fi valabile pentru noua dată anunțată pentru Cluj-Napoca, respectiv 25 aprilie 2024.

Organizator: Mira Due

Vă așteptăm!

Info: 004 0757 643 978