Confruntarea Greilor  - Bilete

Nu sunt spectacole active pentru acest eveniment!

Detalii eveniment

CEL MAI AȘTEPTAT MECI DE BASCHET AL ÎNCEPUTULUI DE AN!

10 liceeni. o minge de baschet săltăreață. Mircea Badea. Victor Ciutacu. Echipa YouthBank București. Și să înceapă meciul!
 
 Vino sâmbătă, 26 ianuarie, la Sala Polivalentă a Clubului Rapid din Calea Giulești nr. 18 pentru a-i vedea pe liceenii din București jucând baschet împreună cu Mircea Badea și Victor Ciutacu!
 
 Mai mult decât un meci de baschet, evenimentul face parte din campania de strângere de fonduri pentru susținerea proiectelor liceenilor din București, prin programul YouthBank.
 
 "Am acceptat invitaţia copiilor (şi mă bucur că Mircea a vrut să mi se alăture, chiar dacă amândoi am promis c-o lăsăm mai moale cu ajutoratul) fiindcă suntem vii şi, pe de altă parte, ne bucurăm să vedem copii vii. Copii care au preocupări interesante, copii entuziaşti, copii informaţi şi care n-au apucat încă să fie taraţi de clişeul potrivit căruia televiziunea tâmpeşte. Cu ocazia asta, Mircea îşi continuă activităţile sportive curente, iar eu mai scot mahoarca din mine. Şi amndoi ne aducem aminte cum era să fii tânăr şi frumos şi să joci baschet. Acum am rămas doar frumoşi." (Victor Ciutacu)
 
Și nu doar trofeul pentru echipa câștigătoare la meci este în joc! Cele două echipe alături de cei doi lideri, sunt provocate să motiveze publicul pentru a câștigă și titlul de "echipa care adună cele mai multe donații". Urne speciale se vor afla la dispoziția participanților pentru a înscrie o donație pentru echipa preferată!
 
Mai multe detalii despre program:
www.youthbank.ro/bucuresti